Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Byferie
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
Badeferie (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Træd ind i det største shoppingcenter i USA, hvor der både er plads til regnskovscafé og forlystelsespark, eller kom tæt på den amerikanske jernbane, dinosaurer og byens museum for moderne kunst, når Jyllands-Posten guider til de bedste oplevelser i Twin Cities.
Er familiens mindste trætte af by-statens billige markeder, dyre mærkevarebutikker og utallige templer, er her fire attraktioner, hvor hele familien kan slå sig løs – og som kan få barnet frem i den yngste såvel som den ældste i flokken.
Den spanske hovedstad forener 1.100 års historie med moderne infrastruktur. Nyd seværdighederne, men husk også at shoppe sko og spise pomfritter med spejlæg, lyder det fra dansker i Madrid.
Sydafrika er en eksplosion af farverige mennesker, planter og dyr, og i Cape Town er der masser af både frodig natur og levende storbykultur at opleve.
Der er ikke mange steder i verden, man på mindre end et kvarter kan komme fra byens pulserende centrum og ud til veritabel vildmark. Eller kan hoppe direkte i bølgen blå lige inde midt i centrum af byen. Men det kan man i København. I bogen "Københavnergrøn - 100 grønne oplevelser i København" ...
Det nye område "Ratatouille – the Adventure" er netop er åbnet i Disneyland Paris i denne uge. Explorer har prøvet festlighederne af.
I den amerikanske storby Boston kan man komme på en ganske usædvanlig byrundtur med firmaet Duck Tours. Rundturen foregår i amfibiefartøjer, hvoraf nogle stammer helt tilbage fra 2. Verdenskrig, og de kan både køre på land samt sejle i vand.
Selv om du holder dig på måtten, er Las Vegas et unikt rejsemål. På The Strips' fordrejede kulisseverden bliver der smurt så tykt på af jordiske fristelser og absurd kopikultur, at de fleste vil blive benovede. Men træd kun indenfor, hvis du tør risikere at fare vild.
Fra en klatretur på byens tage til 1800-tals markeder og et museum fyldt med sprut.
Miniatur Wunderland er Hamborgs turistattraktion nr. et.
Viser 1-10 af 18 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...