Find mere om:
Her rejser du på verdens bedste business class | rejser.guide.dk

Her rejser du på verdens bedste business class

Internationale flyselskaber kæmper om business class-kundernes gunst. Se her, hvem der gør det bedst.

Bedre sovekomfort, internet-adgang over Atlanten og cocktails ad libitum er noget af det, der kan følge med, når man flyver på business class.

Rejse- og livsstilsmagasinet Condé Nast Traveller har spurgt sine læsere hvilke flyselskaber, der gør det bedst på den opgraderede klasse. Her er deres top ti:

10. Virgin Australia

Flyver du på business class med Virgin Australia, kan du blandt andet nyde godt af sæderne, der er lidt over 70 cm brede og to meter lange. Har man brug for at bevæge sig, kan man kigge forbi afdelingens bar eller besøge badeværelserne, der er forbeholdt kvinder. Derudover springer du som business class-passager køen over og kommer hurtigt igennem toldkontrol og immigration, når du lander.

9. ANA (All Nippon Airways)

ANA scorer især højt på sit serviceniveau. Derudover kan man på ANA’s business class nyde godt af ekstra benplads og sæder, der er designet til at give passagerer ekstra privatliv. Sidst men ikke mindst var ANA blandt de første, der tog den famøse Boeing Dreamliner i brug.

Læser du med fra mobilen, så se flere billeder her.

8. Cathay Pacific

CathayPacific_BC.jpg

Hongkong-selskabet Cathay Pacific har intet mindre end fem daglige afgange fra New York til forskellige destinationer i Fjernøsten, hvilket gør selskabet populært blandt internationale business class-kunder. Ombord kan finder man prisvindende sovekabiner og forplejning kreeret af nogle af Hong Kongs bedste kokke.

7. Swiss International Airlines

Swiss International Airlines scorer især højt på serviceniveauet ombord og deres punktlighed. I år tilføjer selskabet desuden ekstra gratis sædeplads til rejsende på business class.

6. Air New Zealand

Air New Zealand fragter passagerer på nogle af verdens længste ruter, og derfor går selskabet ekstra meget op i sædekomfort. Blandt andet kan passagerer nyde godt af selskabets ’spaceseat’, der en kuppellignende siddekabine med ekstra benplads. Derudover serverer selskabet masser af newzealandsk vin.

5. Qatar Airways

Qatar Airways er især kendt for sine moderne fly i form af deres Airbus A350 og Boeings Dreamliner. Disse fly sikrer lavere kabinetryk og højere fugtighed, hvilket kan nedsætte graden af jetlag. Derudover scorer Qatar Airways særligt højt på deres serviceniveau.

4. Virgin America

Indenrigsselskabet Virgin America får især point for deres brede sæder og gratis drinks og snacks ombord.

3. Virgin Atlantic

Virgin Atlantic er især kendt for at give passagerer meget for pengene. Rejsende kan blandt andet nyde godt af sæder, der kan lænes helt til vandret position, og en bar ombord. Derudover scorer selskabet især point for dets store udvalg af underholdning ombord.

2. Singapore Airlines

SingaporeAirlines_BC.jpg

Det sydøstasiatiske selskab er især populært på grund af sædekomfort, serviceniveau ombord og pålidelighed. Singapore Airline udvider i år med flere nye services for business class-kunder. Det inkluderer blandt andet nye underholdningssystemer med touchscreen, forbedret komfort og mere opbevaringsplads.

1. Emirates

Emirates_BC.jpg

Emirates forkæler sine business class-passagerer i særlig grad med fryns som cocktailbarer, bad ombord, wifi-forbindelse og underholdningssystemer med 1.800 kanaler. Generelt scorer det Dubai-baserede selskab højt på alle parametre herunder især forplejning og komfort.

Nyhed: På visit i lounge-himlen

21-09-2010: Hvad er der mon bag de tonede ruder, de tunge gardiner og skiltene, der fortæller, at adgang kun er for de udvalgte, hvilket vil sige dem, der flyver på business eller første klasse? Læs artikel

Nyhed: Verdens bedste lufthavn kåret

07-04-2010: Verdens bedste lufthavne er kåret - og de tre bedste ligger i Asien. København skifter plads. Læs artikel

Nyhed: Det himmelske klassesamfund

20-10-2009: At rejse på første klasse er en fryd, ukendt for de fleste. Men det er stadig allerbedst, når man er nede på jorden igen. Læs artikel

Anmeldelse: Ventetid på 1. klasse

06-07-2009: Var ventetiden på næste fly dog bare lidt længere i Madrids elegante lounge for businessrejsende. Læs artikel

Anmeldelse: Test: Luksus i luften

15-05-2009: Salget er faldet betydeligt, men trods finanskrise er der stadig forretningsfolk på business class og første klasse. Vi har testet luftfartens overklasser. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på rejser.guide.dk
Loading...