Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Flyrejse
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Cykelferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Hotelferie (0)
  Kroferie (0)
  Motorcykelferie (0)
  Safari (0)
 • Sommerhus (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vandreferie (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
USA (16)
Danmark (6)
Thailand (5)
Spanien (4)
Sydkorea (4)
England (3)
Frankrig (3)
Vælg rejsemål
close
Op mod 2500 danskere møder i lufthavnen med et pas, der er udløbet. Du kan stadig komme afsted, men får en dårlig og dyr start på din ferie.
Overvejer du en afstikker til en af de klassiske europæiske weekendstorbyer? Se her, hvor du kommer længst for pengene.
Din kuffert bliver nu digital, og det betyder, at det kan være slut med at stå i lufthavnen uden at ane, hvor i verden dine ejendele er.
Forbrugerekspert kommer her med de gode råd til, hvordan du skal forholde dig, hvis din bagage ikke når frem til feriedestinationen.
En international internet-afstemning har kåret de værste og bedste lufthavne at overnatte i. Islands største lufthavn Keflavik Airport indtager førstepladsen over værste lufthavne, mens Singapore stryger til tops over de bedste. Københavns Lufthavn ligger på en 28. plads.
Internationale flyselskaber kæmper om business class-kundernes gunst. Se her, hvem der gør det bedst.
Magasinet Condé Nast Traveler har bedt sine læsere kåre verdens 10 bedste lufthavne. Danmark kan bryste sig af en placering på listen. Se hvor godt vi klarer os her.
Irerne er hyggelige, varme og gæstfrie, men også barske, hårdføre og stolte – nøjagtig som deres natur og landskab. Naturen har på mange måder formet mennesket på den grønne ø i Atlanterhavet – og irernes folkesjæl afspejles i landskabet, som Explorers udsendte medarbejder i denne artikel udforsker ...
Air New Zealand er blevet kåret som det tryggeste selskab at flyve med. Skandinaviske SAS havner derimod langt nede på ranglisten.
Flypassagerer risikerer at snyde sig selv for op til tusindvis af kroner, selvom det er selvforskyldt, at rejsen ikke blev gennemført. Rejseudbydere tjener penge på uvidenhed, lyder kritikken.
Viser 1-10 af 280 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...