Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Safari (1)
All inclusive... (0)
  Rejsemål
Filippinerne
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (4)
Forlystelser (0)
Historie (2)
Kultur (4)
Tag børnene med (0)
I slutningen af hvert år udgiver rejsemagasinet National Geographic en liste over 20 anbefalelsesværdige rejsemål. Jyllands-Posten har talt med Jakob Linaa Jensen, der er en af Danmarks mest berejste personer, og bedt ham komme med rejseråd til det nye års rejsedestinationer.
Alt kan ske, hvis man siger ja tak til det, der byder sig. En tur over vejen efter cola endte med hanekamp i den filippinske jungle for Jyllands-Postens journalist.
I november 2013 fejede tyfonen Haiyan gennem Filippinerne og efterlod sig et kaos af død og ødelæggelse. Katastrofen fik så mange rejsende til at aflyse ferier i Filippinerne, at myndighederne tiggede turisterne om at komme tilbage. Explorer tog til ferieøen Boracay for at se, hvordan tropeparadiset ...
Flybilletten koster, men leveomkostningerne ligger lavt i Vietnam i forhold til Danmark.
Nogle steder er værd at rejse efter for andet end menuen. Her er 10 restauranter med nogle af verdens mest spektakulære udsigter.
Omkring bjerglandsbyen Banaue på Filippinerne smyger 2.000 år gamle risterrasser sig langs de grønne skråninger. Her finder man indianerfolk, vandfald, dramatisk natur og fantastiske vandreture.
Se om du har smag for den lokale madkultur i USA, Italien og Filipinnerne.
I Manilas slum bor en mand med et hjerte af guld, der ser det som sin fornemmeste opgave at give de fattige børn den samme chance, han selv fik engang. Det eneste, han beder om, er lidt hjælp til at dele mad ud.
Få drømme til at gå i opfyldelse i verdens oceaner.
Vildtlevende hvalhajer flokkes om den filippinske fiskerby Donsol, og det giver snorkelklædte svømmere en unik mulighed for at komme helt tæt på verdens største fisk. For forskerne er den venligtsindede kæmpehaj dog fyldt med uløste mysterier.
Viser 1-10 af 13 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...