Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Ferie i DK
Byferie (2)
All inclusive... (0)
  Rejsemål
Danmark (32)
Abu Dhabi (0)
Afghanistan (0)
Alaska (0)
Albanien (0)
Algeriet (0)
Andorra (0)
  Emner
Historie
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Kultur (20)
En golfbane klos op ad kysten, Danmarks mindste galleri i en nedlagt telefonboks og et nyåbnet whiskydestilleri er bare et par af de lokale initiativer, der lokker turister til Ærø. Kom med på tur til øen, der stædigt kæmper imod affolkning, og som gifteklare par fra hele verden valfarter til.
Læsø er åbne vidder mod havet og trange huse med tangtag. Der er friske jomfruhummere på havnen, is med ribs og rabarber og uldstrik i moderne mønstre. Men først og sidst er Læsø historien om det hvide guld, sydesaltet.
Tag med på rundvisning eller gå på opdagelse på egen hånd i betonklodserne, som var en vigtig del af forsvarslinjen Atlantvolden langs Europas vestkyst.
Brug din weekend på at komme tæt på steder, som er blevet brugt som bagtæppe i danske film og tv-serier. Tag for eksempel på byvandring og se de kongelige kulisser fra filmen ”En kongelig affære” eller besøg Hagenskov Gods på Fyn, der danner rammen om Danmarks dyreste tv-serie, ”1864”.
Christiansø og Frederiksø ligger midt ude i Østersøen, og på vej derud med færgen kan man se gråsælerne slænge sig i solen – til stor irritation for fiskerne.
... er i sandhed den dejligste ferieø. Udforsk Gudhjem og omegn på cykel – og stop undervejs, når klippesider og kunstmuseer indbyder til et nærmere kig.
Fæstningsanlægget ved Christianshavn i København byder på gamle traditioner og grønne områder, men ingen krigshistorier på den store vold. Explorer tog med på voldvandring og blev klogere på arkitektur, natur og fabeldyr.
Vestamager er åbne vidder med græssende kvæg, dådyr, der springer op fra krattet, ynglende fugle, vilde orkideer, cykeltur i salte vinde og mulighed for kørsel i hestevogn og mad over bål.
Sagnomspundne rødstene, ravgult øl fra øens eget bryggeri, fossiler, frisk saltvandsduft og imponerende udsigter ud over de brunstribede molerklinter – oplev Furs storslåede natur og bliv bombarderet med sanseindtryk.
Hotel Frederiksdal ved Kgs. Lyngby ligger på et af Danmarks smukkeste steder og giver ubegrænset adgang til natur, kultur og historie. Overnatningsprisen er lav, og det sætter sig spor i komforten.
Viser 1-10 af 32 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...