Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Familieferie
Vælg rejsetype
close
 • Aktiv ferie (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bilferie (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Byferie (0)
  Bådferie (0)
  Cykelferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Ferie på landet (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Hotelferie (0)
  Kroferie (0)
  Krydstogt (0)
  Kulturferie (0)
  Rundrejse (0)
  Safari (0)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Vandreferie (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Tag børnene med
Der er andet på færde end forlystelser i Disneyland Paris. Liveshows er en stor del af traditionen i den snart 25-årige park, hvor en ny musical byder foråret velkommen.
Szklarska Poreba. Umiddelbart ikke et navn, der vækker den helt store genklang. Men i den polske bjergprovins danner majestætiske graner og krumme isformationer rammen om en skiferie, der på mange måder minder om et sted taget ud af en magisk fortælling.
Midt i Europas største ørken, der ligger i Sydspanien, er mange westernfilm blevet optaget, da de havde deres storhedstid. En af lokationerne er blevet omdannet til turistattraktion og zoo.
Som nabo til Limfjorden og ikke langt fra middelalderborgen Spøttrup ligger Limfjords Camping & Vandland, der benytter sin placering til masser af aktivitetstilbud til specielt de unge campister. Og skulle vejret blive trist, kan man jo altid hoppe en tur i pladsens eget vandland med en 37 m lang ...
De danske forlystelsesparker slår dørene op til en ny sæson med en lang række nye oplevelser. Der er satset stort og småt og på både børn og barnlige sjæle.
Sverige er mere end bare smuk natur, köttbullar og klassiske forlystelsesparker. Tager man et smut til det østlige Sverige, kan man både opleve naturen på en ny – og vildere – måde, finde alskens glaskunst og se, hvad der oprindeligt inspirerede den berømte forfatter Astrid Lindgren.
Når Mikkel Beha Erichsen rejser, handler det om at tage sig god tid. Han og familien sørger for at spare på det materielle året rundt, så der er råd til at rejse langsomt. Der skal nemlig være tid til at sætte sig på en bænk og glo, lytte og dufte. Jyllands-Posten har spurgt den søvante tv-vært til ...
Surfing blev dansk families adrenalin-kick på jordomrejse.
Den engelske metropol har shopping for store og små, museer i verdensklasse og er hjemsted for nogle af de bedste fodboldklubber. Anton på syv tog med mor og morfar til storbyen for første gang.
Disse syv forlystelsesparker tilbyder lidt ekstra på opleveren.
Viser 1-10 af 45 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...