Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Familieferie
Bilferie (1)
All inclusive... (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Naturoplevelser
Hvis du allerede nu får stress af at tænke på at skulle nå at lave langtidsstegt andesteg, finde den rigtige mandelgave og sørge for det helt perfekt pyntede juletræ, så er det måske en idé at tage væk fra juleræset. Jyllands-Posten guider til juleophold i Danmark uden stress og jag.
Midt i Europas største ørken, der ligger i Sydspanien, er mange westernfilm blevet optaget, da de havde deres storhedstid. En af lokationerne er blevet omdannet til turistattraktion og zoo.
Med sine 30.000 øer har den stockholmske skærgård tilbud til alle besøgende. Familieferie, sejlads, ø-hop, aktiv ferie eller luksuscamping på en privat ø.
Sverige er mere end bare smuk natur, köttbullar og klassiske forlystelsesparker. Tager man et smut til det østlige Sverige, kan man både opleve naturen på en ny – og vildere – måde, finde alskens glaskunst og se, hvad der oprindeligt inspirerede den berømte forfatter Astrid Lindgren.
Langs Islands veje hersker lavamarkerne, og mange steder rejser den størknede lava sig som skallerne efter klækkede drageæg. Børnenes fantasi blomstrer her.
Med færgen som bindeled mellem Danmark og Tyskland er der nem adgang til oplevelser.
Skaraborg er ukendt terræn for de fleste danskere, men der er masser af aktiviteter.
Børn er ingen hindring, når Jørgen og Nina Madsen gør deres to motorcykler klar til ferien, og når familien ankommer til campingpladser i ind- og udland, spærrer de andre gæster som regel øjnene op.
Et hav af aktiviteter byder sig til i Skallerup Klit Feriecenter. Hvis man rigtig vil slappe af, kan man købe sig fra indkøb og madlavning og blive forkælet.
Man føler dig lidt som oplevelsesrejsende, når man besøger Samsø i ydermånederne. Det bakkede landskab med får, fasaner og råvildt er altid en lokkende tumleplads for børnene. Bagefter kræver det stor snilde at finde et åbent frokoststed.
Viser 1-10 af 18 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...