Find mere om:
Verdens bedste forlystelsesparker | rejser.guide.dk

Verdens bedste forlystelsesparker

Tivoli og en anden dansk "hysterisk morsom" forlystelsespark er med på Lonely Planets liste.

Forlystelsesparker hører ifølge den kendte rejseguide Lonely Planet til blandt de mest oversete rejsedestinationer.

De fleste kender Disneys parker, men der mange andre sjove steder at besøge, inklusive to i Danmark, og det er for hele familien.

Hele listen kan ses på Lonely Planets hjemmeside.

De sjove - tæt på Danmark

Liseberg, Göteborg, Sverige: Rutsjebanen Balder betegnes som en favorit blandt rutsjebanefans over hele verden. Også spøgelseshotellet, hvor man selv skal gå igennem, fremhæves.

Europa Park, Rust, Tyskland: God mad, gode forlystelser og flot udsmykning. Tysklands største forlystelsespark.

Tivoli, København, Danmark: Stedet beskrives som havende en magisk atmosfære samt god mad og sjove forlystelser. Gå ikke glip af den gamle parks tog, skriver forfatteren.

De sjove - langt fra Danmark

Everland, Suwon, Sydkorea: Koreas største park med adskillige forlystelser samt en kør selv-dyrepark.

Fuji-Q Highland, Fujiyoshida, Japan: Forlystelser i alle afskygninger samt en fantastisk udsigt til bjerget Fuji gør dette til Japans avantgarde-forlystelsespark.

Holiday World, Santa Claus, Indiana, USA: En temapark, hvor julemanden er på besøg året rundt. Stedets tre trærutsjebaner er blandt de bedste i verden.

De unikke

BonBon-Land, Holme-Olstrup, Danmark: En ifølge forfatteren til tider "hysterisk morsom" forlystelsespark. Hundeprutte Rutsjebanen fremhæves.

Ferrari World, Abu Dhabi, De Forenede Arabiske Emirater: Stedet har verdens hurtigste rutsjebane. Primært for Formel 1 fans.

Prater, Wien, Østrig: En god blanding af moderne og klassiske forlystelser. Har blandt andet et kæmpe pariserhjul bygget i 1897.

Guide til forlystelsesparker i det danske sommerland

24-05-2015: De danske forlystelsesparker slår dørene op til en ny sæson med en lang række nye oplevelser. Der er satset stort og småt og på både børn og barnlige sjæle. Læs artikel

Guide til karrusel-landet

02-07-2010: Hvilken dansk forlystelsespark er bedst for familien? Vi har prøvekørt fem af de kendte. Hvis turen skal blive en succes for alle, skal I tage højde for børnenes alder. Læs artikel

Nyhed: Der er penge at spare på skiferien

21-09-2009: Få 22 pct. rabat på hytteferien, eller hold familieferie i Alperne med all inclusive, liftkort og skileje for 8.000 kr. Finanskrisen har gjort det billigere at komme på skiferie. Læs artikel

Guide til Limfjords Camping og Vandland

21-06-2015: Som nabo til Limfjorden og ikke langt fra middelalderborgen Spøttrup ligger Limfjords Camping & Vandland, der benytter sin placering til masser af aktivitetstilbud til specielt de unge campister. Og skulle vejret blive trist, kan man jo altid hoppe en tur i pladsens eget vandland med en 37 m lang vandrutsjebane. Læs artikel

Guide: Tag med til Europas bedste forlystelsesparker

22-10-2013: Disse syv forlystelsesparker tilbyder lidt ekstra på opleveren. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på rejser.guide.dk
Loading...