Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Familieferie
  Rejsemål
Danmark
Vælg rejsemål
close
Hvis du allerede nu får stress af at tænke på at skulle nå at lave langtidsstegt andesteg, finde den rigtige mandelgave og sørge for det helt perfekt pyntede juletræ, så er det måske en idé at tage væk fra juleræset. Jyllands-Posten guider til juleophold i Danmark uden stress og jag.
Som nabo til Limfjorden og ikke langt fra middelalderborgen Spøttrup ligger Limfjords Camping & Vandland, der benytter sin placering til masser af aktivitetstilbud til specielt de unge campister. Og skulle vejret blive trist, kan man jo altid hoppe en tur i pladsens eget vandland med en 37 m lang ...
De danske forlystelsesparker slår dørene op til en ny sæson med en lang række nye oplevelser. Der er satset stort og småt og på både børn og barnlige sjæle.
Prøv kræfter med søfarten og se, hvor godt du vil egne dig som shippingmand i et interaktivt spil, eller sæt dig i tatovørstolen og få en sømandstatovering på M/S Museet for Søfart i Helsingør.
Disse syv forlystelsesparker tilbyder lidt ekstra på opleveren.
Danmark har i snit 121 nedbørsdage om året. Heldigvis findes der masser af muligheder for en fed oplevelse i tørvejr og med tag over hovedet. Vi guider dig til nogle af de bedste og lidt skæve gråvejrsoplevelser i Danmark.
Med færgen som bindeled mellem Danmark og Tyskland er der nem adgang til oplevelser.
Tivoli og en anden dansk "hysterisk morsom" forlystelsespark er med på Lonely Planets liste.
Børn er ingen hindring, når Jørgen og Nina Madsen gør deres to motorcykler klar til ferien, og når familien ankommer til campingpladser i ind- og udland, spærrer de andre gæster som regel øjnene op.
Hvilken dansk forlystelsespark er bedst for familien? Vi har prøvekørt fem af de kendte. Hvis turen skal blive en succes for alle, skal I tage højde for børnenes alder.
Viser 1-10 af 18 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...