Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr
Tag børnene med
Vilde hop, oplyste langrendsløjper og familievenlige alpinpister – svenske Kläppen hører ikke til blandt de største skiområder, men mulighederne er mange i Dalernes smukke natur.
Disse syv forlystelsesparker tilbyder lidt ekstra på opleveren.
Giv familien nye og lærerige oplevelser i temaparkerne.
80 pct. af Jordan består af ørken, men en familieferie i landet føles langt fra sådan. Med kystbyen Aqaba ved Det Røde Hav som base får både børn og voksne en fascinerende blanding af unik historie, betagende landskaber, dasen på stranden og – selvfølgelig - en tur i den store ørken.
Der er ingen grund til at droppe sit aktive friluftsliv, fordi man får børn.
Leg mellem redwood-træer, grillede skumfiduser og storslåede udsigter udgjorde ingredienserne i en fem uger lang familierejse i Californien.
De europæiske forlystelsesparker har investeret omkring tre mia. kr. i nye forlystelser.
Skiområderne Tandådalen og Hundfjället i Sälen byder på fart, spænding og skovtrolde.
Et nyt velvære- og oplevelsescenter, Experium, byder på behagelig afslapning og indendørs udfordringer i det populære svenske skiområde Sälen. En stor fordel, når området som nu rammes af polarkulde.
Jokkmokk Camping Center lige nord for Polarcirklen i Sverige er et godt udgangspunkt for oplevelser i en af Europas sidste vildmarker - både for hardcore friluftsmennesker og familier med aktive børn.
Viser 1-10 af 29 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...