Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Safari (11)
Backpack (1)
Wellness (1)
All inclusive... (0)
  Rejsemål
Sydafrika
Botswana (4)
Kenya (3)
Tanzania (3)
USA (3)
Etiopien (2)
Frankrig (2)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr
Historie (2)
Kultur (4)
Tag børnene med (0)
Nationalparken Kruger er enorm, men egner sig alligevel til dagsture. Den adskiller sig fra de private vildtreservater på godt og ondt.
Sami Widell fra Københavns Zoo giver sine fem bedste bud på afrikansk safarieventyr.
Safari i Sydafrika er en intens oplevelse. Drop hotelværelset, og kom helt tæt på den sydafrikanske natur ved at sove i telt blandt dyrene i bushen.
Unge tager i stigende grad ud i verden for at lave frivilligt arbejde. Det skyldes ifølge en sociolog, at de unge ønsker at hjælpe andre og selv gøre en forskel.
Går du sukkerkold ved tanken om 42,5 kilometer på storbyens asfalt, så læs med her. Kloden byder på de særeste maratonløb i arktiske landskaber og diktaturstater. Eller med æsler, vinsmagning og Disney-figurer undervejs på ruten.
Der er mange muligheder, hvis man ønsker at blive høj på adrenalin. Her du kan se, hvor i verden du kan få nogle af de vildeste adrenalin-oplevelser.
Safari på savannen i Afrika er en unik ferieoplevelse. Explorer har bedt tre rejsebureauer om at komme med deres bud på safarirejser i tre prisklasser, der passer til enhver pengepung.
Her får nygifte både romantik, luksus, spænding og afslapning.
Knap 200 kilometer uden for Johannesburg er alt det bedste, Sydafrika kan tilbyde samlet på ét sted. I Sun City kan man prøve alt fra safari og segway til golf og gourmetmiddage.
JP Explorer har været på safari i Sydafrika i nationalparken Pilanesberg, der ligger et par timers kørsel fra Johannesburg. Det er den tredjestørste nationalpark i landet og er hjem for alle de dyr, man som nordbo kun drømmer om at se i naturlige omgivelser. Tag med på jagt efter The Big Five.
Viser 1-10 af 18 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...