Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Safari
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Over en million pingviner, 500.000 får og 3.000 indbyggere bor på de mere end 700 forblæste øer, hvor vejnettet kun kan forceres af firehjulstrækkere. Tag med på roadtrip på Falklandsøerne i det sydlige Atlanterhav.
Engang var fiskeri og landbrug Lanzarotes varemærke. Nu er turismen øens et og alt. Et charterparadis, ligesom de andre Kanariske Øer. Men drager man på eventyr, vil man opdage, at Lanzarote gemmer på hemmelige oplevelser.
En lille karavane på tre slæder tager på en over 100 kilometer arktisk vinterfærd i fjelde og på fjorde ved Ilulissat i Grønland. Med er tre kvindelige turister med hver sin kusk og tilsammen 42 slædehunde.
Nationalparken Kruger er enorm, men egner sig alligevel til dagsture. Den adskiller sig fra de private vildtreservater på godt og ondt.
Sami Widell fra Københavns Zoo giver sine fem bedste bud på afrikansk safarieventyr.
Vestsverige er et slaraffenland for skaldyrstilhængere, for på det dybe vand i den østlige del af Skagerrak såvel som i de ferskvandsfyldte kanaler gemmer sig alskens delikatesser. En række fiskere og hoteller udbyder skaldyrssafarier, hvor man kommer med om bord på en fiskekutter og kommer helt tæt ...
Safari i Sydafrika er en intens oplevelse. Drop hotelværelset, og kom helt tæt på den sydafrikanske natur ved at sove i telt blandt dyrene i bushen.
Fra en vindblæst halvø med vilde heste i Canada til barske bjergegne med sneleoparder i Afghanistan. Læs om en række af verdens nyeste nationalparker her.
I verdens største mangroveskov, Sundarbans, huserer den gigantiske bengalske tiger. Jyllands-Posten tog på et tre dages eventyr i rovdyrets baghave, som byder på junglesafari, tamburinrytmer og selvforsynende landsbyer med kradsende karry.
Fiordland med sin magiske natur står på to-do-listen for størstedelen af turisterne i New Zealand. Men hvor 9 ud af 10 besøger Milford Sound, finder kun en tiendedel vej til det isolerede Doubtful Sound. Selv om det tager længere tid at komme derud, er det det hele værd. Det er rå og uforstyrret ...
Viser 1-10 af 78 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
>
Vi anbefaler
Loading...