Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Rundrejse
Backpack (2)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Badeferie (0)
Bed & breakfast (0)
  Rejsemål
USA (4)
Indien (2)
Peru (2)
Thailand (2)
Bolivia (1)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr
Forlystelser (0)
Historie (1)
Kultur (7)
Tag børnene med (0)
Hvad enten du vil gå i inkaernes fodspor langs Sydamerikas vestkyst, eller du vil være den ultimative globetrotter og rejse jorden rundt, så findes der en rundrejse for dig. Jyllands-Posten giver dig her en guide til de vildeste rundrejser.
På en rundrejse i det vestlige Afrika befandt Jakob Øster, der er medlem af De Berejstes Klub, sig helt tilfældigt i byen Korhogo i det nordlige Elfenbenskysten, da en temmelig speciel ceremoni skulle finde sted. Her beretter han om sit forsøg på at komme tæt på et af verdens mest hemmelige broderskaber.
Korallerne er et slaraffenland af skønhed, og her kan man nyde det simple ferieliv.
Der er ikke noget som følelsen af frihed, når man kører ad Highway 1 langs Stillehavet.
Det mest oplagte ville selvfølgelig være bare at hoppe på et fly til Cuba og forinden have bestilt en lejet bil, der venter i Havanna ved ankomsten. Men det er næsten for nemt.
Mange steder i verden er der mulighed for uforglemmelige oplevelser ad vandvejen. Her en vifte af forslag til nye rejseeventyr.
Til maskebal på klosteret, til salmesang hos sikherne og til rituel aftenlukning af en landegrænse. Det var blot nogle af indslagene på Explorers rundrejse i det nordlige Indien.
Cambodja er stærkt på vej som en af Asiens hotteste destinationer, men det er stadig let at finde en sandstrand eller en ø helt for sig selv.
I det nordlige Californien ligger en hemmelig landsby beboet af fjendtlige hippier, der ikke vil dele deres Stillehavs-paradis med andre.
Vi anbefaler
Loading...