Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Sverige (21)
USA (21)
Norge (19)
Danmark (14)
Sydafrika (13)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr
Naturoplevelser
Over en million pingviner, 500.000 får og 3.000 indbyggere bor på de mere end 700 forblæste øer, hvor vejnettet kun kan forceres af firehjulstrækkere. Tag med på roadtrip på Falklandsøerne i det sydlige Atlanterhav.
FN har offentliggjort en liste over verdens mindst besøgte steder i 2015.
Engang var fiskeri og landbrug Lanzarotes varemærke. Nu er turismen øens et og alt. Et charterparadis, ligesom de andre Kanariske Øer. Men drager man på eventyr, vil man opdage, at Lanzarote gemmer på hemmelige oplevelser.
Det er en bævrende og berusende oplevelse at suse over regnskovens trækroner i en af Costa Ricas populære svævebaner.
En lille karavane på tre slæder tager på en over 100 kilometer arktisk vinterfærd i fjelde og på fjorde ved Ilulissat i Grønland. Med er tre kvindelige turister med hver sin kusk og tilsammen 42 slædehunde.
Nationalparken Kruger er enorm, men egner sig alligevel til dagsture. Den adskiller sig fra de private vildtreservater på godt og ondt.
Ikke mange danskere tager til USA for at stå på ski, og det er en skam. Det mener Danexplores ski- og rejsekonsulent Jens Lind, der står for at arrangere skirejser til USA for danskere. Han mener nemlig, at både skien og servicen i USA er bedre end i Europa. Derfor giver han her sine ...
Sami Widell fra Københavns Zoo giver sine fem bedste bud på afrikansk safarieventyr.
Vestsverige er et slaraffenland for skaldyrstilhængere, for på det dybe vand i den østlige del af Skagerrak såvel som i de ferskvandsfyldte kanaler gemmer sig alskens delikatesser. En række fiskere og hoteller udbyder skaldyrssafarier, hvor man kommer med om bord på en fiskekutter og kommer helt tæt ...
Safari i Sydafrika er en intens oplevelse. Drop hotelværelset, og kom helt tæt på den sydafrikanske natur ved at sove i telt blandt dyrene i bushen.
Viser 1-10 af 262 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...