Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Kulturferie
Safari (2)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr
Forlystelser (0)
Historie (12)
Kultur (23)
Tag børnene med (0)
Vestsverige er et slaraffenland for skaldyrstilhængere, for på det dybe vand i den østlige del af Skagerrak såvel som i de ferskvandsfyldte kanaler gemmer sig alskens delikatesser. En række fiskere og hoteller udbyder skaldyrssafarier, hvor man kommer med om bord på en fiskekutter og kommer helt tæt ...
Surf på vulkaner i Nicaragua, shop i Taipei i Taiwan eller besøg Bhutan i Himalayabjergene. Disse rejsemål bliver nemlig nogle af de hotteste destinationer i 2015, ifølge ny trendundersøgelse.
De smukke Andesbjerge gemmer på tusindvis af hemmeligheder. En af dem er Machu Picchu – inkaernes sidste og mest overdådige by, der ligger henslængt på en bjergside omkranset af sneklædte toppe.
Den nyeste Hobbitten-film har ramt de danske biografer med et brag. Men bag filmmagien gemmer sig et rejsemål mere magisk, end selv det store lærred kan gengive. JP Explorer har besøgt Bilbo Sækkers hjemby, Hobbiton, og flere af de virkelige steder fra Hobbitten-filmene.
Hobbitten og Ringenes Herre-stemningen findes ikke kun i Matamatas grønne bakker og hobbithuller. Overalt viser New Zealand sig som et perfekt bagtæppe for store tanker.
Mere end 130 år efter at den britiske kolonimagt sendte de første indiske arbejdere til Fiji, fastholder deres efterkommere trofast indiske traditioner. Explorer blev inviteret til hindubryllup i Fiji.
Explorer har bedt tre rejsebureauer give et bud på drømmerejser i tre prisklasser.
Costa Verde er navnet på en af verdens smukkeste kyststrækninger, som i sig selv er en betagende oplevelse. Men den gamle koloniby Paraty og bounty-øen Ilha Grande er de to magneter.
Siden skilsmissen med Tjekkiet har Slovakiet stået i skyggen af sin vestlige nabo. Med en række af attraktioner, som bare venter på at blive opdaget, går der dog næppe længe, før Slovakiet vokser i anerkendelse.
25 heste, to hunde, folkemusik og et gammel kloster, hvor det spøger om natten.
Viser 1-10 af 29 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...