Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Badeferie (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Campingferie (0)
  Cykelferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Flyrejse (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Kroferie (0)
  Motorcykelferie (0)
  Skiferie (0)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vandreferie (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
USA (7)
Danmark (3)
Indien (3)
Spanien (3)
Canada (2)
Ecuador (2)
Egypten (2)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr
Historie
Forlystelser (0)
Kultur (16)
Den tjekkiske by Cesky Krumlov er pakket ind i middelalderlig stemning og derfor en af landets mest charmerende byer, bygget op omkring et imponerende stort slot, som i sig selv er rejsen dertil værd.
Charlie Chaplin byggede 14 bungalower midt i Hollywood i 1924. Husene skulle være et tilhørssted for berømte Hollywoodstjerner.
Den tyrkiske storby er kendt for at have et ben i Europa og et i Asien tilsat en knivspids mellemøstlig mystik. Istanbul byder på eksotiske basarer, overdådige moskeer og hummus ad libitum, og så er der knald på for alle sanserne.
Det er ikke alle guidede ture, der er lige spændende. Her får du The Guardians bud på hvilke ture, der er de bedste.
De smukke Andesbjerge gemmer på tusindvis af hemmeligheder. En af dem er Machu Picchu – inkaernes sidste og mest overdådige by, der ligger henslængt på en bjergside omkranset af sneklædte toppe.
Galápagos-øerne er evolutionen som totalteater. Til lands, til vands og i luften er man tæt på efterkommerne af de dyr, som inspirerede Charles Darwin til sin nye skabelsesberetning. Selv om øerne ligger langt ude i Stillehavet, kan et backpacker-budget akkurat klare turen. Så længe det varer.
Costa Verde er navnet på en af verdens smukkeste kyststrækninger, som i sig selv er en betagende oplevelse. Men den gamle koloniby Paraty og bounty-øen Ilha Grande er de to magneter.
Siden skilsmissen med Tjekkiet har Slovakiet stået i skyggen af sin vestlige nabo. Med en række af attraktioner, som bare venter på at blive opdaget, går der dog næppe længe, før Slovakiet vokser i anerkendelse.
80 pct. af Jordan består af ørken, men en familieferie i landet føles langt fra sådan. Med kystbyen Aqaba ved Det Røde Hav som base får både børn og voksne en fascinerende blanding af unik historie, betagende landskaber, dasen på stranden og – selvfølgelig - en tur i den store ørken.
25 heste, to hunde, folkemusik og et gammel kloster, hvor det spøger om natten.
Viser 1-10 af 40 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...