Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Byferie
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
Badeferie (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr
Historie (4)
Kultur (4)
Tag børnene med (0)
Den tjekkiske by Cesky Krumlov er pakket ind i middelalderlig stemning og derfor en af landets mest charmerende byer, bygget op omkring et imponerende stort slot, som i sig selv er rejsen dertil værd.
Den tyrkiske storby er kendt for at have et ben i Europa og et i Asien tilsat en knivspids mellemøstlig mystik. Istanbul byder på eksotiske basarer, overdådige moskeer og hummus ad libitum, og så er der knald på for alle sanserne.
Australiens største by, Sydney, er en klassisk metropol med storbyarkitektur i verdensklasse, mest kendt for det ikoniske Operahus og Sydney Harbour Bridge. Men det er også en by, der opfordrer sine besøgende til at udleve deres indre Crocodile Dundee i byens tropiske regnskov eller ved en ...
I Malaysias hovedstad tårner de to tvillingetårne Petronas Twin Towers sig op over byen og byder på et unikt vue ud over den pulserende storby fra 86. etage.
Det er ikke alle guidede ture, der er lige spændende. Her får du The Guardians bud på hvilke ture, der er de bedste.
I den amerikanske storby Boston kan man komme på en ganske usædvanlig byrundtur med firmaet Duck Tours. Rundturen foregår i amfibiefartøjer, hvoraf nogle stammer helt tilbage fra 2. Verdenskrig, og de kan både køre på land samt sejle i vand.
Storbyen kan bl.a. også opleves fra toppen af den 134 meter høje Sydney Harbour Bridge.
Meget mere cool end at bese San Francisco og omegn fra en helikopter bliver det ikke.
Marrakech er umiskendeligt arabisk med smag af Nordafrika og et twist af Frankrig. Nyd forestillingen på den store plads og gå på opdagelse i byens souk.
Slentrende ned ad Boulevard Saint Germain, forbi udendørs cafeer og blomsterbutikker tænker de færreste på, at der under asfalten ligger en mørk parallelverden af vandfyldte tunneler.
Viser 1-10 af 12 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...