Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Aktiv ferie
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Badeferie (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bilferie (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Charterrejser (0)
  Cykelferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Hotelferie (0)
  Kroferie (0)
  Motorcykelferie (0)
  Rundrejse (0)
  Skiferie (0)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Det er en bævrende og berusende oplevelse at suse over regnskovens trækroner i en af Costa Ricas populære svævebaner.
En lille karavane på tre slæder tager på en over 100 kilometer arktisk vinterfærd i fjelde og på fjorde ved Ilulissat i Grønland. Med er tre kvindelige turister med hver sin kusk og tilsammen 42 slædehunde.
Unge tager i stigende grad ud i verden for at lave frivilligt arbejde. Det skyldes ifølge en sociolog, at de unge ønsker at hjælpe andre og selv gøre en forskel.
Hvis man troede, at en ørken var gold og livløs, kan man godt tro om igen. Jordans Wadi Rum-ørken er en naturåbenbaring, der får menneskelivet til at føles så lille og ydmygt.
En time nord for La Paz i Bolivia kan man køre mountainbike fra 4.700 meters højde ned ad et bjerg. Fire timers downhill biking på en grusvej, som er blevet døbt ”The Death Road”.
Spring på en bus eller tag bilen langs den australske østkyst – og rejs fra den ene hårrejsende ekstremsportsoplevelse til den næste. Her trives adrenalinrusen i en sådan grad, at der ved langt de fleste seværdigheder er mulighed for at få pulsen banket i vejret.
En af Danmarks mest erfarne ekspeditionsfolk deler sin viden med dig, der med telt, rygsæk og andet grej vil opleve friluftslivet på egen hånd.
Går du sukkerkold ved tanken om 42,5 kilometer på storbyens asfalt, så læs med her. Kloden byder på de særeste maratonløb i arktiske landskaber og diktaturstater. Eller med æsler, vinsmagning og Disney-figurer undervejs på ruten.
På grænsen mellem Nepal og Tibet ligger verdens højeste bjerge, bedre kendt som Himalaya. Oplev naturens skønhed og find indre ro på vandreture mellem tibetanske bedeflag, yakokser og snedækkede bjerge.
Med dit eget rensdyr kan du opleve Nordsverige. Det er en tur gennem vildmarken, der dog først bliver vild, når dit rensdyr er ude på narrestreger.
Viser 1-10 af 97 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
Vi anbefaler
Loading...