Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Badeferie (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Flyrejse (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Kroferie (0)
  Motorcykelferie (0)
  Skiferie (0)
 • Sommerhus (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (11)
Forlystelser (0)
Historie (32)
Kultur (78)
I den lille indiske flække Bodh Gaya kommer man tættere på den nulevende buddhisme end de fleste andre steder. At det sker i oldgamle tempelomgivelser, gør kun oplevelsen stærkere.
Den græske ferieø Kreta har i årtier været blandt danskernes feriefavoritter – og lad det være sagt med det samme: Intet sted på Kreta er uopdaget. Hvor de fleste turister søger mod vestsiden af Kreta, så er der mere stille på øens østlige del. Her kan du gå på opdagelse på de spedalskes ø, de riges ...
Den gamle silkevej fra Kina til Europa skabte handelsbyer i Centralasien med en overdådig arkitektur. Den individuelle rejse bringer os tæt på mennesker, mad, kultur og religion i et spændende land.
Oplev kæmpe naturreservater, en 75 km bred sø eller bjergområderne, der beskrives som Centralasiens svar på Schweiz.
Hos Inga Sami Siida i Vesterålen kan gæsterne få et indblik i den samiske kultur, som man ikke kan læse sig til i bøger. Her bliver man indført i samekulturens autentiske rammer og kommer helt tæt på rensdyrene.
Alt kan ske, hvis man siger ja tak til det, der byder sig. En tur over vejen efter cola endte med hanekamp i den filippinske jungle for Jyllands-Postens journalist.
Den indiske by Kochi har både kendte og ukendte turistattraktioner. Med en lokal tuktuk-chauffør som guide oplever man de steder, som han er stolt over, og det er ikke nødvendigvis det samme, som turistbrochurerne anbefaler.
En lille karavane på tre slæder tager på en over 100 kilometer arktisk vinterfærd i fjelde og på fjorde ved Ilulissat i Grønland. Med er tre kvindelige turister med hver sin kusk og tilsammen 42 slædehunde.
Hvad enten du går efter eksklusive mærkevarer, billigere highstreet mode, antikviteter, smykker eller turistsouvenirs er Mumbai spækket med muligheder.
En privat ø med kun ét hotel. En smeltedigel af en hovedstad, der rummer både nyt og gammelt. En gammel britisk bjergstation med teplantager og High Tea. Og kilometervis af uberørte sandstrande. Malaysia giver helt nye sider af Asien – og med nogle af verdens billigste femstjernede hoteller.
Vi anbefaler
Loading...