Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Campingferie (0)
  Cykelferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Hotelferie (0)
  Kroferie (0)
  Motorcykelferie (0)
  Safari  (2)
  Skiferie (0)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vandreferie (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
Egypten
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (10)
Forlystelser (0)
Historie (13)
Kultur (24)
Overvejer du at opleve dit næste rejsemål fra havets dybder? Se her, hvordan du kommer i gang med at udforske koralrev og marineliv.
At et land er kategoriseriet som et u-land, afholder ikke danskerne fra at rejse dertil – tværtimod. Her er danskernes top-10 over rejsemål i den tredje verden.
Flere års demonstrationer og optøjer i Egypten har taget hårdt på turismen, alligevel holder den egyptiske gæstfrihed ved, og i handelsområdet omkring den gamle hovedvej Sharia Al Muiz bliver turister modtaget med varme, åbenhed og forhåbningsfulde smil.
Forude venter seks dage på havet. Gæsterne på krydstogtskibet MS Rotterdam skal først en tur gennem Suezkanalen og derefter videre ud i Det Røde Hav, Adenbugten og Det Arabiske Hav, hvor pirater har deres domæne.
Danskerne vil have mere motion på ferien og har fundet en gammel kending frem som ny charterfavorit. Et nyt år i charterbranchen betyder nye trends og tendenser. Se, hvad du kan vente dig, når ferien står for døren.
Aktiv ferie hjælper sundere livsstils-nytårsforsættet på vej.
Engang var den egyptiske by Dahab kendt som hippiernes mødested, hvor guitarspil og sjov tobak hørte til dagens orden. Sådan er det ikke længere. Nu besøges byen primært af par og børnefamilier, og de første luksushoteller har holdt deres indtog. Og så rummer havet ud for Dahab store skatte for de ...
Der er solskin at finde til under 3.000 kroner i januar.
Vil man opleve vilde delfiner og farverige koraller, skal man søge de rigtige steder hen.
Luxors mange historiske monumenter tiltrækker hvert år utallige turister, som har medført spandevis af store hoteller. Men Nilen deler byen op og efterlader vestsiden i fattigt landbrug. En sejlads på blot et par timer tager dig langt væk fra bylivet og dybt ind i en verden af bananer og ...
Viser 1-10 af 57 resultater
1
2
3
4
5
6
>
Vi anbefaler
Loading...