Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Safari (3)
All inclusive... (0)
  Rejsemål
Ecuador
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (6)
Forlystelser (0)
Historie (2)
Kultur (2)
En 10-dages rejse i en hængekøje på en fragtbåd gennem Amazonas mest fjerne områder viser Amazon-junglens ubegribelige størrelse. Det er en autentisk og rå oplevelse, der kalder på fordybelse.
Hvad enten du vil gå i inkaernes fodspor langs Sydamerikas vestkyst, eller du vil være den ultimative globetrotter og rejse jorden rundt, så findes der en rundrejse for dig. Jyllands-Posten giver dig her en guide til de vildeste rundrejser.
Galápagos-øerne er evolutionen som totalteater. Til lands, til vands og i luften er man tæt på efterkommerne af de dyr, som inspirerede Charles Darwin til sin nye skabelsesberetning. Selv om øerne ligger langt ude i Stillehavet, kan et backpacker-budget akkurat klare turen. Så længe det varer.
De er som skabt til en dukkert. Her er tre fantastiske, naturlige swimmingpools, som du ikke må gå glip af, når turen går til Sydamerika, Afrika eller Asien.
Vil man opleve vilde delfiner og farverige koraller, skal man søge de rigtige steder hen.
De fleste turister når aldrig så langt, men kan man holde ud at sidde i en kano i et døgns tid, kan man besøge indianere i Ecuadors jungle, som kun har ringe kontakt med vores civilisation.
På Galapagos kan man opleve det unikke dyreliv, som er tæt knyttet til den britisk forsker Charles Darwins teori om arternes oprindelse.
Tag med Explorers udsendte på en behagelig krydstogtslignende ekspedition til de myteomspundne Galapagos-øer, hvor havleguaner, kæmpeskildpadder, pingviner og blåfodede suler regerer.
Vi anbefaler
Loading...