Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Safari (1)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
De Kanariske Øer
Vælg rejsemål
close
Efter den verdensomspændende økonomiske krise har kanarieøen La Palma set sig nødsaget til at forny sig ved at tiltrække turisme. Men samtidig er der et ønske fra de lokale om at holde ved den traditionelle kultur – et ønske, som både en bananplantage, cigarproduktion og et observatorium forsøger at ...
Sportsresortet Club La Santa i Spanien har i forbindelse med en udvidelse for 300 mio. kr. også etableret et helt nyt træningsanlæg for golfspillere, og dét kombineret med Lanzarotes to golfbaner kan medvirke til at gøre øen til en populær golfdestination.
De populære spanske ferieøer Tenerife og Gran Canaria har langt mere at byde på end grisefester og swimmingpools. Jyllands-Posten guider her til fem oplevelser af den mere autentiske slags, der viser andre sider af ferieparadiset.
Jyllands-Posten tog til Lanzarote for at se vulkaner. Det kom der en uforudsigelig biltur ud af på den særegne ø.
Krydstogt ved De Kanariske Øer eller cruise i Caribien. Krydstogt er blevet populært blandt danskerne, der booker rejseformen som aldrig før. Specielt seniorgenerationen har fået øjnene op for de flydende hoteller.
I foråret blev nye sportsfaciliteter og suiter indviet på det danskejede sportskompleks, der siden stiftelsen i 1983 har været et yndet sted at holde aktiv ferie. Jyllands-Postens udsendte medarbejder har været med på sidelinjen fra begyndelsen, da resortet skød op på Lanzarote.
Sæt en dag af og oplev Lanzarotes særprægede, sorte månelandskab, de karakteristiske hvide huse med grønne døre, vin- og kaktusmarker, sorte såvel som hvide strande, palmelunde, arkiteksten César Manriques to huse og søndagsmarked i Tequise.
De Kanariske Øer er populære feriemål for danskerne på grund af det milde klima, som giver 3.200 timers solskin om året – ni timer hver dag. Og den næstmindste af Kanarieøerne, La Gomera, er ingen undtagelse. Få et afbræk fra de store charterøer og besøg den frodige Kanarieø.
Danskerne vil have mere motion på ferien og har fundet en gammel kending frem som ny charterfavorit. Et nyt år i charterbranchen betyder nye trends og tendenser. Se, hvad du kan vente dig, når ferien står for døren.
Ferieøen rummer en helt anden side end det sorgløse strandliv. Natur i verdensklasse, som ikke så mange kender til. Gå på opdagelse i de vidt forskellige temaer, som øen byder på.
Viser 1-10 af 30 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...