Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vandreferie
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
Badeferie (0)
  Rejsemål
Danmark
Mallorca (1)
Norge (1)
Sverige (1)
Abu Dhabi (0)
  Emner
Eventyr (1)
Forlystelser (0)
Historie (4)
Kultur (4)
Tag børnene med (0)
Det vrimler med tilbud til folk, der vil vandre. Tirsdag åbner et nyt pilgrimshus i Maribo og i næste måned vandringsruten Camønoen.
Gendarmstien er for naturelskende vandrere. Den fører gennem smukke skove, langs flade strande, over stejle klinter og forbi historiske seværdigheder; blandt andre Dybbøl Mølle og en stribe gamle teglværker.
En vandring i Ejer Bjerge byder på Danmarks højeste tinder, kokasser, gratis overnatning, en sikker slankekur og en heks, der slog Lindormen ihjel med sin kost.
Selvom man tænder på tanken om at vandre i smuk natur med gode venner eller familien, kan det være svært at vide, hvor man skal starte for at få en god oplevelse med vandringen. Men med et par simple forholdsregler kan de fleste få godt hul på vandrelivet.
Gendarmstien fra Padborg til Høruphav på Sydals bliver tirsdag Danmarks første certificerede kvalitetsvandrevej. Læs her, hvad du kan opleve på ruten.
Anne-Mette Nørregaard har krydset indlandsisen på Grønland, stået på ski i Antarktis og besteget høje bjerge. Se hendes tip og råd til vandreture – både til den ultimative eventyrer og til børnefamilien, der oplever naturen for første gang.
På halvøen Røsnæs, som ligger på det yderste punkt ud til Kalundborg Fjord, står der et stort fyr, som samtidig indikerer, at man er nået til vejs ende på en nyanlagt vandrerute, der strækker sig over 20 km og åbnede sidste sommer. Explorer har gået en del af ruten og har på vejen passeret ...
De første Kløverstier er flittigt i brug, og om få år vil vi over hele landet møde stierne.
Fredet område ved landsbyen Dronningmølle byder på dejlige vandrestier og udendørs kunst.
Øhavsstien i Det Sydfynske Øhav er en overset vandreperle med 220 km afmærkede ruter.
Vi anbefaler
Loading...