Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Sommerhus
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
Badeferie (0)
  Rejsemål
Danmark
Abu Dhabi (0)
Afghanistan (0)
Alaska (0)
Albanien (0)
Algeriet (0)
Andorra (0)
  Emner
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (2)
Kultur (2)
Midt på den jyske østkyst mellem Randers og Aarhus ligger en perle af et dansk sommerhusområde. Djurslands 1.200 km² byder på skønne omgivelser med brusende strande, frodige skovområder og åbne heder. Mulighederne for store oplevelser stopper ikke ved en flot natur. Halvøen rummer både oldgammel ...
Henne Strand mellem Blåvand og Nymindegab er et oplagt mål for børnefamilier, der søger gode rammer, men helst er fri for et virvar at aktivitetstilbud. Her en miniguide til aktiviteter, spisesteder, shopping og overnatning.
Explorer har besøgt nogle af landets naturskønne hjørner og børnevenlige seværdigheder - denne gang Brende Ådal på Vestfyn.
Bræk, hærværk og vilde fester får mange sommerhusudlejere til at afvise unge. Det er nødvendigt, for vores huse bliver ødelagt, mener udlejerne .
Køber man i dag et sommerhus beregnet for udlejning, skal man regne med at det skal lejes ud i det lovlige antal uger i ni år i træk, inden det har tjent sig hjem.
Den jyske vestkyst er stadig det absolut mest populære feriested i Danmark, viser opgørelse over udlejede sommerhuse.
Explorer har besøgt nogle af landets naturskønne hjørner og børnevenlige seværdigheder - denne gang Brende Ådal på Vestfyn.
Vi anbefaler
Loading...