Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Safari
Byferie (1)
Skiferie (1)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Danmark
Cuba (1)
Finland (1)
Island (1)
Jordan (1)
Laos (1)
Syrien (1)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (1)
Forlystelser (0)
Historie (4)
Kultur (3)
Der er håb forude for, at molerklinterne på Limfjords-øerne Mors og Fur kommer på Unescos prestigefyldte verdenskulturarvs-liste. De to øer byder på en enestående smuk og interessant nærkontakt med natur og 55 millioner år gamle lagringer af kiselalger, ler og vulkansk aske.
Bisoner, bævere og masser af bålpladser til fri afbenyttelse. De danske skove er fyldt med overraskende oplevelser for naturelskerne såvel som de aktive typer, der elsker løb, cykling og kanosejlads.
Naturen på Skallingen får lov til at agere, som den vil. I denne del af Vadehavet, som går helt ned til Holland, har naturen frit spil, og øen bliver bygget op og revet ned afhængigt af, hvor vinden blæser.
Der er ikke meget menneskeliv at finde på Saltholm, der i århundreder har været i brug som græsningsareal og i dag kun huser to personer. Derfor er det som at gå i land på en øde ø, da Explorer udforsker den flade ø i Øresund.
Vanddybden tillader, at man kan sejle helt tæt på de stejle kridtklinter på Stevns, som netop er blevet udråbt til verdensarv af Unesco. Så det skal vi selvfølgelig prøve, inden vi går i land for at se, hvad Stevns ellers har at byde på.
I Vadehavet ved Mandø kan man få indblik i tidevandets kolossale betydning for fødekæden, komme tæt på de rødnæbbede strandskader, lære om sandormens fantastiske egenskaber, se hjertemuslingernes fødder og få uendelige fugletræk og vidder på nethinden.
Uanset om du allerede er pjattet med østers eller blot er nysgerrig efter at få en unik oplevelse i Vadehavet, er en østerssafari med en naturvejleder en øjenåbner over for den slibrige delikatesse.
Vindblæste tidevandsstrande, idylliske feriebyer, klitlandskaber strøet med sommerhuse og et rigt dyreliv, der byder på fugle, sæler, fisk og skaldyr. Tag for dig af Vadehavets buffet af oplevelser og kom tæt på naturen.
Kæl for en krabbe og hold fingrene fra de sultne piratfisk, der æder stykker af hinanden i naboakvariet. Explorers udsendte medarbejder tog en dyb indånding og dykkede ned under havet i Den Blå Planet.
Findes der fritgående giraffer, næsehorn og tigere i Danmark? Ja, det gør der. Og man kan komme så tæt på dem som overhovedet muligt, uden at det bliver farligt. I Knuthenborg Safaripark på Lolland kan man køre sin bil ind i de vilde dyrs verden og få en smagsprøve på det ægte savanneliv.
Viser 1-10 af 16 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...