Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Kulturferie
Byferie (4)
Aktiv ferie (0)
  Rejsemål
Danmark
Canada (1)
Island (1)
Tyskland (1)
Ungarn (1)
USA (1)
  Emner
Eventyr (0)
Historie (42)
Kultur (33)
Ved Storåen kan man se Danmarks største spinderok, drikke uldent øl, beundre et lille tempel, kigge på en storforbryder, hilse på en rasende dyr kvinde, trykke Guds Hånd samt besøge et observatorium.
Turen ud i rummet er forbeholdt Andreas Mogensen og andre astronauter, men hvis du vil snuse til rumeventyret, har du flere muligheder. Med fødderne solidt plantet i et af Danmarks stjerneobservatorier, kan du få et smugkig til fjerne planeter, stjerner og galakser.
Det talte ord er i centrum på en to dage lang guidet tur til vestjyske seværdigheder fra Anden Verdenskrig.
Hvert år bliver rejselystne over hele verden inspireret af de nominerede film ved Academy Awards – bedre kendt som Oscar-uddelingen – til at udforske nye destinationer. I år er ingen undtagelse.
Cykelstien om Ringkøbing Fjord kombinerer flot og varieret natur med flere gastronomiske oplevelser – heriblandt et besøg hos Stauning Whisky, der producerer noget af Europas bedste whisky.
I Danmark findes der en lang række mindre niche-museer, som kan gøre dig klogere på alt fra bamsens og kartoflens til cirkussets historie. Få inspiration til, hvilke museer der kunne være et besøg værd, når vejret indbyder til indendørsaktiviteter.
Der var ikke gravplads i kirken, så den nordjyske godsejer fik lov af kongen til at bygge et privat kapel. Her er han stedt til hvile med sin hustru og sine rideheste. Det Bruunske Kapel er en lille, godt gemt perle ved Limfjorden.
Enestående kartofler. Et vinsyndikat for fællesskabet. Restauranter i verdensklasse og en tang-dame, der sætter kostrådene på spidsen. Velkommen til ganens Samsø.
Vilde og eksotiske dyr lavet af minktråd, kofangere, haveredskaber og cement er udstillet på Peterspladsen - en skulpturpark i Nordjylland. Manden bag var kunstneren, særlingen og opfinderen Peter Jensen.
Pak madkurven, snør skoene og gå om bord på færgen til Nekselø. Efter 20 minutters sejlads på Sejerøbugten lægger færgen til, og du kan gå på opdagelse i den fredede natur, der omfatter stejle skrænter, sjældne blomster og havluft i rå mængder.
Viser 1-10 af 51 resultater
1
2
3
4
5
6
>
Vi anbefaler
Loading...