Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Byferie (1)
Safari (1)
All inclusive... (0)
  Rejsemål
Danmark
Vælg rejsemål
close
  Emner
Hvis du allerede nu får stress af at tænke på at skulle nå at lave langtidsstegt andesteg, finde den rigtige mandelgave og sørge for det helt perfekt pyntede juletræ, så er det måske en idé at tage væk fra juleræset. Jyllands-Posten guider til juleophold i Danmark uden stress og jag.
Anne-Mette Nørregaard har krydset indlandsisen på Grønland, stået på ski i Antarktis og besteget høje bjerge. Se hendes tip og råd til vandreture – både til den ultimative eventyrer og til børnefamilien, der oplever naturen for første gang.
Disse syv forlystelsesparker tilbyder lidt ekstra på opleveren.
En tur i luftballon giver frit udsyn til det danske sommerland fra oven og en titel som markgreve af Veksø.
Hver fjerde dansker prioriterer aktiv ferie højest, når sommerferien skal planlægges. Skal man på én og samme ferie opleve eventyr til lands, til vands og i luften, har man alle muligheder på Bornholm.
Selv om det er koldt udenfor, kan man sagtens drømme sig bort til sommerferiens glæder.
Vore “vintersøer” vågner, når frosten sætter ind og gør vandet klart. Men de kan hurtigt gå i dvale igen, hvis isen lægger låg på.
For at få gode oplevelser på trekking behøver man ikke nødvendigvis tage på toppen af Mont Blanc. Både i Danmark og resten af Europa er der masser af andre gode steder at gå. Explorer giver her forslag til en række ture med forskellig sværhedsgrad. Nogle kræver mere udholdenhed end andre. Andre ...
I århundreder har fiskeri været en af de vigtigste indtægtskilder for folk ved Jammerbugten. Nu danner erhvervet ramme om en ny indtægtskilde: oplevelses- og naturturisme.
Viser 1-10 af 17 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...