Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Byferie
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Badeferie (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Charterrejser (0)
  Dykkerferie (0)
  Ferie på landet (0)
  Flyrejse (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Krydstogt (0)
  Motorcykelferie (0)
  Rundrejse (0)
  Safari  (1)
  Skiferie (0)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vandreferie (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Rejsemål
Danmark
Tyskland (1)
Abu Dhabi (0)
Afghanistan (0)
Alaska (0)
Albanien (0)
Algeriet (0)
I Aarhus finder du guidede cykelruter, der i et behageligt oplevelsestempo sætter fokus på byens historie, bygninger og kulturelle liv. Jyllands-Posten hjulede med på en dag, hvor arkitektoniske perler og byrum var i centrum.
Efter en tur rundt i Tønders smalle, gamle gader kan sulten stilles med vadehavstapas, hvor både solæg, rødbedesennep, smør og ost er produceret i lokalområdet. På en byvandring i byen kan man ikke undgå at støde på spor af bydrengen Hans Wegner, der blev verdenskendt for sin møbelarkitektur.
I hjertet af København ligger den lille urbane ø, Papirøen. På øen ligger Copenhagen Street Food, der tilbyder alverdens gastronomiske oplevelser. Rammerne er en beskeden industrihal, men hvad gør det, når det på øen både kan opleves, ses, duftes og frem for alt smages, at mangfoldigheden hersker.
Starter man sin Varde-sightseeing ved Minibyen, får man en appetitvækker på byens attraktioner. Slutter man derimod sin rundtur der, får man et andet perspektiv på de brostensbelagte gader og 1800-talsbygninger, som man netop har passeret.
Ribe er ikke blot Danmarks ældste by, men også en af de mest stemningsfulde. Her finder man en helt unik bykerne, hvor stort set alle bygninger er flere hundrede år gamle.
Følg i H.C. Andersens fodspor i eventyrbyen, som myldrer med arrangementer med relation til hans navn og fortællinger.
De fleste turister har Den Gamle By og Aros på to-do-listen, når de besøger Aarhus. Men Jyllands hovedstad har meget mere at byde på. Byen er et charmerende sammensurium af nyt og gammelt og har storbyens aktiviteter og liv, men den lille bys charme og autenticitet.
I løbet af et til to år vil København få en centralt beliggende campingplads af høj standard. Den bliver placeret i grønne omgivelser på en lille del af Amager Fælled skråt over for Bella Center med nem adgang til offentlige transportmidler og tæt ved motorvejssystemet.
Selv om prins Joachim og prinsesse Marie forlod Schackenborg Slot sidste år, er den lille sønderjyske by Møgeltønder stadig en af landets mest idylliske.
På Statens Museum for Kunst kan man mere end at se på kunsten. Man kan mærke den, spille med den og bevæge sig digitalt rundt i den. Det er med til at gøre kunsten både forståelig og nutidig.
Viser 1-10 af 57 resultater
1
2
3
4
5
6
>
Vi anbefaler
Loading...