Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Badeferie
Wellness (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
Danmark
  Emner
Eventyr (0)
Historie (0)
Kultur (0)
Meld dig ind i en vinterbadeklub, eller tag på weekendophold med inkluderet koldt gys, hvis du trænger til at komme ud af din komfortable zone. Flere klubber tilbyder et gratis prøvedyk, hvis du kender et af medlemmerne i forvejen.
Imponerende hovedspring ser flotte ud, og det er let at blive lokket til at prøve at gøre det efter, når sommerens strandløver skal vise sig. Men det er ekstremt farligt at lave de svære udspring, advarer både læge og udspringsekspert.
Ferie i Danmark er lig med hvidt sand, havblå udsigt og masser af strandsjov. Jyllands-Posten guider dig til ni danske badestrande, hvor hele familien trygt kan boltre sig.
Rømø er den største i den lange række danske, tyske og nederlandske øer i et af verdens mest unikke vådområder, nemlig Vadehavet. Rømøs landskab og vand-skab er et skatkammer for turismen, fordi den giver basis for så mange aktiviteter for naturelskere, legebørn og vovehalse.
Vestkystens strande og klitlandskab er i sig selv charmerende, men der er også oplevelser i gåafstand.
Trygfondens kystlivreddere var i aktion 3.000 gange den første uge af sæsonen og har blandt andet genoplivet en 53-årig mand. Det varme sommervejr får skylden.
Nordsø Camping & Badeland er en af de få pladser, der faktisk henvender sig til både børn, unge, voksne og ældre.
Ekspert giver råd om, hvordan man bør reagere, hvis der pludselig dukker en haj op midt i ferieidyllen.
Wellness er så moderne, men er det virkelig også for mænd? Explorers mandlige reporter har afprøvet Dronning Dorotheas Badstue i Kolding.
Vi var blevet advaret fra alle sider. Og måske derfor overlevede vi som fornøjet badekvæg i Lalandia. Vi lærte at planlægge os ud af de værste folkemasser.
Viser 1-10 af 11 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...