Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Aktiv ferie
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Badeferie (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bilferie (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Charterrejser (0)
  Dykkerferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie på landet (0)
  Flyrejse (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Hotelferie (0)
  Kroferie (0)
  Kulturferie (0)
  Motorcykelferie (0)
  Rundrejse (0)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
Danmark
Norge (2)
Cuba (1)
Finland (1)
Island (1)
Jordan (1)
Vælg rejsemål
close
Tag børnene med på en endagscykeltur på Læsø, pak cykeltaskerne til den 600 kilometer lange rute rundt om Limfjorden, eller udfordr balancen på en af Rebild Bakkers mountainbikeruter.
På Hotel Comwell Sport, der ligger i Rebild Bakker, kan gæster både nyde hotelopholdets behageligheder og kaste sig over et varieret sportsprogram. Et koncept, man som de første tilbyder i Danmark.
Det vrimler med tilbud til folk, der vil vandre. Tirsdag åbner et nyt pilgrimshus i Maribo og i næste måned vandringsruten Camønoen.
I Aarhus finder du guidede cykelruter, der i et behageligt oplevelsestempo sætter fokus på byens historie, bygninger og kulturelle liv. Jyllands-Posten hjulede med på en dag, hvor arkitektoniske perler og byrum var i centrum.
Niels Bugges Hotel i Viborg har skabt et konceptophold, der kombinerer tohjulede terrænture med kulinariske oplevelser. Jyllands-Postens udsendte iførte sig klikpedaler og hoppede med på mountainbiken, da et af de første arrangementer blev afholdt.
Mols Bjerge på Syddjursland emmer af alt det bedste fra den danske natur, og det meste kan ses fra en havkajak. Her er mulighed for at komme væk fra det pulserende byliv og falde ned – måske endda falde i ét med naturen.
I mange år har Bornholm markedsført sig som værende en gourmet-ø, men nu er outdoor-livet for de aktive naturelskere ved at hale ind. Bornholm har nemlig noget, der ikke findes andre steder i landet: klipper. Klipper, som man kan klatre op ad, rappelle ned fra, cykler over og løbe på.
Der findes færre og færre uopdagede pletter på verdenskortet, og slet ingen i Danmark. Men på en tur langs Skjern Å oplever man lange stræk med en autentisk og uberørt natur, der ligger milevidt fra den civiliserede hverdag.
Med golfudstyret i bagagerummet kan man bruge de mange tilbud om korte ophold til at kombinere sport og turistmæssige oplevelser.
Ferie i Danmark behøver ikke kun betyde tilbagelænet sommerhushygge med grillpølser, håndbajere og regnfrygt. Der er masser af mulighed for at bruge kroppen og tage på en aktiv tur inden for landets grænser.
Viser 1-10 af 56 resultater
1
2
3
4
5
6
>
Vi anbefaler
Loading...