Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Cykelferie
Kulturferie
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
Danmark (6)
Sverige (1)
Abu Dhabi (0)
Afghanistan (0)
Alaska (0)
Albanien (0)
Algeriet (0)
  Emner
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (5)
Kultur (3)
Tag børnene med (0)
Ved Storåen kan man se Danmarks største spinderok, drikke uldent øl, beundre et lille tempel, kigge på en storforbryder, hilse på en rasende dyr kvinde, trykke Guds Hånd samt besøge et observatorium.
Normalt skal du lægge vejen forbi Systembolaget, hvis du vil købe alkohol med hjem fra rejsen til Sverige. Men på den lille ø Hven i Øresund, finder du et stort udvalg af lokal produceret whisky, som du kan tage med hjem i kufferten. Øen er også et besøg værd, hvis du er frisk på en cykeltur, ...
Cykelstien om Ringkøbing Fjord kombinerer flot og varieret natur med flere gastronomiske oplevelser – heriblandt et besøg hos Stauning Whisky, der producerer noget af Europas bedste whisky.
Der var ikke gravplads i kirken, så den nordjyske godsejer fik lov af kongen til at bygge et privat kapel. Her er han stedt til hvile med sin hustru og sine rideheste. Det Bruunske Kapel er en lille, godt gemt perle ved Limfjorden.
Vilde og eksotiske dyr lavet af minktråd, kofangere, haveredskaber og cement er udstillet på Peterspladsen - en skulpturpark i Nordjylland. Manden bag var kunstneren, særlingen og opfinderen Peter Jensen.
Vi er på grænsehandel med vikingerne i Hobro, vi færdes mellem giftige edderkopper og berusende svampe, besøger en landskendt hest og sejler på Mariager Fjord.
Fodsporet, der forbinder Slagelse, Skælskør og Næstved er en fornøjelse at cykle langs. Sporet leder os til et forsvundet slot, et nygammelt das, en skarnstavle, en rød rutebil, en liderlig præst og vrængende hoveder.
Vi anbefaler
Loading...