Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Cykelferie
All inclusive... (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Historie
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Kultur (22)
Det begynder med en advarsel, så leger vi med Lego, hører en ode til et vandtårn, går i skole med Ole Bole og slutter af med en sjælden musling. Der er nok at opleve ved Varde Å.
Ved Storåen kan man se Danmarks største spinderok, drikke uldent øl, beundre et lille tempel, kigge på en storforbryder, hilse på en rasende dyr kvinde, trykke Guds Hånd samt besøge et observatorium.
Cykelstien om Ringkøbing Fjord kombinerer flot og varieret natur med flere gastronomiske oplevelser – heriblandt et besøg hos Stauning Whisky, der producerer noget af Europas bedste whisky.
Der var ikke gravplads i kirken, så den nordjyske godsejer fik lov af kongen til at bygge et privat kapel. Her er han stedt til hvile med sin hustru og sine rideheste. Det Bruunske Kapel er en lille, godt gemt perle ved Limfjorden.
En vandring i Ejer Bjerge byder på Danmarks højeste tinder, kokasser, gratis overnatning, en sikker slankekur og en heks, der slog Lindormen ihjel med sin kost.
Vi følger i Jeppe Aakjærs fodspor fra den fattige fødeegn til den prægtige gård Jenle – en rejse på 25 kilometer og 63 år, der gjorde en jysk bondedreng til landets fremmeste forfatter.
Hunde, sæler og søfolk hører med til Fanøs dna. Dertil kommer smukke huse, enorme sandsletter, rekord i kirkeskibe og Danmarks ældste sømærke.
Hårnålesving fører på få kilometer vejen 900 meter over vandoverfladen til den vindblæste top på bjerget Pantokrator på den græske ø Korfu. Fra charterklassikerens højeste punkt har man på klare dage frit udsyn til det græske fastland og Albaniens kyst.
Døre, der fortæller om rig og fattig, et dukkehus, skibe i flasker, et kogehus, farverige badehuse, trapper til havet og træsejlskibenes by – vi er på Ærø.
Den kroatiske ø Hvar er kåret som et af verdens smukkeste feriesteder. Det har mange turister opdaget. Heldigvis er det stadig muligt at finde uspolerede laguner og autentiske landsbyer, hvor man må gebærde sig med tegnsprog.
Viser 1-10 af 47 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...