Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Cykelferie
Byferie (1)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
Badeferie (0)
  Rejsemål
Frankrig
Tyskland (2)
Belgien (1)
Danmark (1)
England (1)
Abu Dhabi (0)
Afghanistan (0)
  Emner
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (1)
Kultur (0)
Tag børnene med (0)
Provence byder på alle muligheder for livsnydelse. Maden og vinen smager fortræffeligt, klimaet er mildt, og landskabet, der er indhyllet i lilla lavendelmarker, er smukt. Men det er også i Provence, man finder en fysisk udfordring i en kategori helt for sig selv.
Mountainbike og prismekroner. Hvorfor ikke kombinere Cote d’Azur-luksus i Nice med mountainbike-spor i topklasse? Jyllands-Posten har været på cykelferie på første klasse i den sydfranske kystby.
Biler, busser og motorcykler må vige pladsen for cyklister i et stigende antal europæiske byer. Læs her, hvor du møder stisystemer, cykel-parkeringsanlæg og bycykler.
Når startskuddet lyder til Tour de France i dag, er det samtidig udgave nummer 100 af verdens hårdeste cykelløb, der sættes i gang. Ruten går som noget helt nyt op ad legendariske Alpe d’Huez to gange på den samme dag, så her er cykelfans garanteret et spektakel uden lige.
Danmark skal ikke kun opleves gennem bilvinduet. Vi skal også op på jernhesten og ud i landet. Det mener en række danske turisme- og cyklistorganisationer, der nu indleder et større projekt for at få flere turister til at cykle i Danmark.
Vi anbefaler
Loading...