Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bilferie (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Campingferie (0)
  Cykelferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Hotelferie (0)
  Kroferie (0)
  Motorcykelferie (0)
  Safari  (1)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vandreferie (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
Cuba
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (2)
Forlystelser (0)
Historie (2)
Kultur (9)
Tag børnene med (0)
I feriebyen Varadero på Cubas nordkyst findes et ægte solferie-paradis, der konstant vokser sig større og større. Men hvordan er det egentlig at tage på solferie midt i det gamle Cuba? Jyllands-Posten har afprøvet Cuba som charterdestination.
At et land er kategoriseriet som et u-land, afholder ikke danskerne fra at rejse dertil – tværtimod. Her er danskernes top-10 over rejsemål i den tredje verden.
Efter mere end 50 års fjendskab mellem USA og Cuba arbejder de to lande nu mod forsoning. Landet oplever i disse år enorme omvæltninger, så det er nu eller aldrig, hvis du vil nå at se det ægte Cuba. Sammen med Cuba-ekspert Øjvind Kyrø giver Jyllands-Posten dig her de autentiske cubanske byer, du ...
Nye spillere optræder på liste over verdens mest vidunderlige byer.
Det vestlige Cuba rummer store naturscenerier, og de opleves bedst fra en cykel. I tilgift møder man på landet en befolkning, som ikke i nævneværdig grad er præget af turismen, men som lever et simpelt liv.
Veteranbiler, cigarer og tradition. Tiden er som gået i stå midt i 1950'erne i det centrale Havana. Men kigger man efter i gadebilledet, har storbyen trods alt forandret sig.
Danske rejseselskaber tilbyder fra 2011 direkte flyvninger til den varme ø.
Nogle turistattraktioner har bestået i tusindvis af år, og vil formentlig kunne opleveres i mange generationer frem. Andre lever på lånt tid. Derfor er det nok klogt at besøge de sidste først.
Få eventyr, kultur, gastronomi og luksuriøs forkælelse på en lystyacht i Caribien.
Det mest oplagte ville selvfølgelig være bare at hoppe på et fly til Cuba og forinden have bestilt en lejet bil, der venter i Havanna ved ankomsten. Men det er næsten for nemt.
Viser 1-10 af 11 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...