Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Safari (1)
Wellness (1)
All inclusive... (0)
  Rejsemål
Colombia
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (3)
Forlystelser (0)
Historie (5)
Kultur (10)
Der er god grund til at besøge et af Latinamerikas mest komplette rejsemål med Atlanter- og Stillehavskyst, regnskov og bjerge. Colombia er langt bedre end sit blakkede ry efter 1980’ernes narkobaroner. I dag er kaffelandet en uspoleret destination med uforglemmelig natur og flere steder helt ...
Colombia er andet end kriminalitet og narkobaroner. Landet er fyldt med smukke strande, fantastisk natur og masser af historie. Og lige nu kan du få det næsten for dig selv.
De positive anmeldelser vælter ind.
Et par timers kørsel fra Colombias hovedstad, Bogota, finder man enestående trekking.
Rejser du ud i den store verden, skal du sørge for at få en lokal spabehandling.
I januar fejrer colombianerne slavernes frigørelse med et gigantisk karneval. Først kommer de spanske immigranter i et optog, så kommer slaverne, og så bliver alle lige hvide ved hjælp af mel og skum.
Fra kystbyen Santa Marta kan man opleve caribiske strande, koralrev og regnskov.
I den colombianske jungle gemmer sig indianerruiner, som kan måle sig med Perus kendte inkarige, Machu Picchu. Mens Ciudad Perdida er stjernen på programmet, er det hurtigt omgivelserne, der indtager scenen. Det tager tre dage at vandre gennem junglen til ruinerne.
Få eventyr, kultur, gastronomi og luksuriøs forkælelse på en lystyacht i Caribien.
Den gamle bydel i Cartagena i Colombia byder på masser af atmosfære og en kolonial arkitektur uden sidestykke i Sydamerika.
Viser 1-10 af 13 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...