Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Safari (2)
Vinrejse (1)
All inclusive... (0)
  Rejsemål
Chile
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (4)
Forlystelser (0)
Historie (2)
Kultur (5)
Tag børnene med (0)
Casper Dines Willesen har en stor passion for vin. Og så står han bag en række vinguides, der udgives som apps. Her deler han ud af sin viden og sine bedste råd til vinrejsen.
Alverdens adrenalinjunkies sætter kursen mod det sydlige Chile for at opleve Futaleufú, en af verdens smukkeste floder, der både bliver kaldt skønheden og udyret. Explorer satte sig for at erobre den azurfarvede vandåre – med en butler i baghånden.
Det var smukt og rørende, da en guanaco fødte et føl, mens tilskuerne holdt vejret.
Chiles største nationalpark er et mekka for vandrere og naturelskere
Flere øer i Stillehavet blev henlagt i totalt mørke. På Påskeøen var beredskabet øget.
Den sydlige del af Argentina er berømt for sine smukke landskaber. Og betagende er det. Men den vandrende må være beredt på alt godt fra samtlige fire årstider.
Fordybelse i Sydamerika Vi er et pensionistpar i gang med at planlægge en rejse af en måneds varighed til Chile og Argentina i januar/februar 2009.
Forestil dig en swimmingpool så stor, at du kan bruge en sejlbåd i den. Budget Travel har lavet en liste over verdens mest fantastiske swimmingpools.
Skisport i Rusland, badeferie i Albanien, charter i eventyrlige Mozambique - turistforskere kommer med bud på de kommende års turisthits.
Viser 1-10 af 12 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...