Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Charterrejser
Skiferie (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
  Rejsemål
Spanien
Vælg rejsemål
close
Gastro-turisten rejser efter mad – både efter toplækker gourmetmad og helt, helt simpel og uforfalsket lokal mad. Og det får man alt sammen på Ibiza.
Glem Thailand og De Kanariske Øer – blot få timers flyvning fra Danmark ligger Alicante, som byder på solskin 320 dage om året. WHO har kåret området til at have et af de sundeste klimaer i verden. Saltsøer, gratis ”spa-behandlinger”, saftige appelsiner, sol, strand og et slag golf er nogle af de ...
Både skiferie og charterrejser er populære i vinterhalvåret, og mange danskere har allerede bestilt drømmerejsen. Inden for charterrejser er det Spanien, der storhitter, mens danskerne er meget traditionsbundne, når det gælder skiferie, og tager til Norge og Østrig.
Festen lever stadig på Ibiza og plejes af store internationale dj-navne. Men den spanske ferieø tiltrækker også familier og dem, der er interesseret i selvudvikling og lounge-stemning.
Meningerne er delte om den sydspanske turistmastodont Benidorm, der byder på herlige strande, varieret underholdning samt et suverænt klima – men som også er et inferno af forlystelsessyge turister.
Hvis du mangler inspiration til bryllupsrejsen, har rejseguide gode bud på hånden.
Mens Ibiza og Mallorca tager sig af masseturismen, lever Menorca sit eget tilbagelænede liv.
Mange af Spaniens gamle fæstninger er i dag indrettet som fashionable statsejede hoteller.
Borgere i en populær spansk ferieby er trætte af at se på halvnøgne og fordrukne turister.
Rejsebureauer melder og stigende interesse blandt unge, der vil ud for at feste.
Viser 1-10 af 14 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...