Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Charterrejser
Backpack (1)
Safari (1)
Aktiv ferie (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Naturoplevelser
Efter den verdensomspændende økonomiske krise har kanarieøen La Palma set sig nødsaget til at forny sig ved at tiltrække turisme. Men samtidig er der et ønske fra de lokale om at holde ved den traditionelle kultur – et ønske, som både en bananplantage, cigarproduktion og et observatorium forsøger at ...
De populære spanske ferieøer Tenerife og Gran Canaria har langt mere at byde på end grisefester og swimmingpools. Jyllands-Posten guider her til fem oplevelser af den mere autentiske slags, der viser andre sider af ferieparadiset.
Hårnålesving fører på få kilometer vejen 900 meter over vandoverfladen til den vindblæste top på bjerget Pantokrator på den græske ø Korfu. Fra charterklassikerens højeste punkt har man på klare dage frit udsyn til det græske fastland og Albaniens kyst.
Meningerne er delte om den sydspanske turistmastodont Benidorm, der byder på herlige strande, varieret underholdning samt et suverænt klima – men som også er et inferno af forlystelsessyge turister.
Hvis du mangler inspiration til bryllupsrejsen, har rejseguide gode bud på hånden.
Ferieøen rummer en helt anden side end det sorgløse strandliv. Natur i verdensklasse, som ikke så mange kender til. Gå på opdagelse i de vidt forskellige temaer, som øen byder på.
Har man mod på at følge i amerikanernes fodspor, er Cancún i Mexico en ideel mulighed for at opleve det bedste og det værste ved amerikansk charter-kultur.
På Portugals utæmmede Algarvekyst finder du Pedralva. Byen giver nyt liv til stressede storbymennesker, som vil tage et par skridt tilbage i tiden og slukke mobilen til fordel for et par dage med vandreture langs Portugals klippeklædte vestkyst, cykelture i bakkerne og surf i Atlanterhavets bølger.
Man siger, at en dominikaner gør to ting hver dag – smiler og danser merengue. Og det er der ingen tvivl om på en rejse i Den Dominikanske Republik. JP Explorer har været på besøg i republikken og er blevet smittet med den salige feriestemning, som dominerer overalt i det paradislignende tropeland.
Dalyan i det sydlige Tyrkiet tilbyder rekreative oplevelser for legeme og sjæl.
Viser 1-10 af 70 resultater
1
2
3
4
5
6
7
>
Vi anbefaler
Loading...