Find mere om:
Her er Europas vilde forårsfester | rejser.guide.dk

Her er Europas vilde forårsfester

De store spring-break-fester er ikke kun forbeholdt amerikanere. Se, hvor i Europa du kan være med.

Sol, strand, fest og flirt. Så kort kan en forårsfest beskrives, og det er især noget, som unge amerikanere dyrker i marts og april. Men gider man ikke at rejse hele vejen til USA, kan lignende fester opleves i Europa, skriver RP Online.

I Europa findes forårsfesterne typisk sted omkring pinse, og rejseselskaber forsøger ivrigt at sælge billetter til de mange fester hos det unge klientel. For 1.200 kr. får man lov til at opleve livebands og dj’s, mens forskellige festlige spil og lege bliver afholdt på stranden. RP Online har fundet de bedste forårsfester i Europa og samlet dem her:

Kroatien: Kæmpefesten foregår i byen Rovinj ved Adriaterhavet, hvor unge og festglade mennesker strømmer til. Festen er især populær hos tyskere og østrigere, og der har før spillet store navne som DJ David Guetta. På stranden er dresscoden meget let – nemlig badetøj. Gæster kan indkvartere sig på hoteller i byen – som endda ofte tillader, at festen fortsætter hos dem – eller på den nærliggende campingplads.

Spanien: I Lloret de Mar på Costa Brava er der hvert år lagt op til en stor fest. I år forventes det, at flere end 8.000 mennesker dukker op fra hele verden. Det er primært unge mennesker, der strømmer til festbyen. Rejseselskaber og hoteller har mærket til efterspørgslen og tilbyder nu pakkerejser til de unge, så de får råd til både fest, mad og overnatning.

Italien: Den italienske variant af forårsfesten foregår i byen Lignano Sabbiadoro i den nordøstlige del af Italien. Selvom begivenheden ikke er den mest eftertragtede af sin slags i Europa, strømmer der hvert år tusindvis af unge til byen for at feste. De kommer primært fra Østrig, Italien og Tyskland.

Grækenland: Mange øer og mange fester. De små, varme øer i Middelhavet danner perfekter rammer for en god forårsfest. Her kan man gå om bord på en ’festbåd’, som sejler én rundt til de små øer. Om dagen kan man nyde stranden på Kos og herefter feste videre på Rhodos samme aften. Mykonos har været den bedst kendte festby i Grækenland siden 1970’erne. Den er især kendt som et mekka for homoseksuelle og jetsettet – og priserne i byen er høje.

LÆS OGSÅ: Strand-party - de 10 hotteste steder i Europa

Nyhed: Drukferier bliver stadig mere populære

15-04-2010: Rejsebureauer melder og stigende interesse blandt unge, der vil ud for at feste. Læs artikel

Anmeldelse: Her er det billigst at holde ferie

20-08-2010: På hvilken feriedestination får man den billigste fadøl, og hvor er det billigst at leje en bil? Læs artikel

Nyhed: Tyrkiet bliver vinderen i 2010

29-12-2009: 2010 vil byde på flere rejser til ikke EU-lande, da både hotelopholdet og leveomkostningerne er billigere. Læs artikel

Nyhed: "Costa del Beton" blandt de værste rejsemål

03-12-2009: 133 destinationer verden over er blevet undersøgt. Syv feriesteder fik bundplacering. Se her hvor du ikke bør tage på ferie. Læs artikel

Guide: Sammensæt din egen charterferie

30-10-2009: Flere danskere tager på individuelle rejser til charterdestinationerne. Især lande med varme vintermåneder er populære. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på rejser.guide.dk
Loading...