Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Charterrejser
Backpack (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Historie
Eventyr (1)
Forlystelser (0)
Kultur (21)
Den græske ferieø Kreta har i årtier været blandt danskernes feriefavoritter – og lad det være sagt med det samme: Intet sted på Kreta er uopdaget. Hvor de fleste turister søger mod vestsiden af Kreta, så er der mere stille på øens østlige del. Her kan du gå på opdagelse på de spedalskes ø, de riges ...
Selv om der på Malta lystigt fyres fyrværkeri af fra morgen til aften, er krudt og kugler en del af en landets mere dystre historie. Den lille middelhavsø er et oplagt valg, hvis man interesserer sig for krigshistorie eller gerne vil besøge Europas bedste dykkerspot.
En rumænsk dronning tabte bogstavelig talt sit hjerte til Bulgarien, et vidtstrakt Sortehav og en bugnende blomsterhave i byen Balchik. Haven er dog ikke den eneste attraktion i den lille bulgarske havneby.
Hårnålesving fører på få kilometer vejen 900 meter over vandoverfladen til den vindblæste top på bjerget Pantokrator på den græske ø Korfu. Fra charterklassikerens højeste punkt har man på klare dage frit udsyn til det græske fastland og Albaniens kyst.
Mallorca er foruden solskinstimer rig på historiske bygninger og anekdoter fra fortiden. Den spanske ø indbyder derfor til at gå på jagt efter historien – i klostret, hvor komponisten Chopin opholdt sig i tre kolde vintermåneder, i en majestætisk katedral og i dunkle drypstenshuler.
Jordan har både Det Røde Hav og Det Døde Hav, selv om landet hovedsageligt består af ørken og klippeformationer. I ørkenen gemmer sig fascinerende oldtidsbyer og beduinlejre, som kan give charterferien et strejf af kultur.
Maldiverne i Det Indiske Ocean er andet end sol og afslapning. Besøg også de lokale øer – og oplev en anden side af det populære paradis.
Kos har sat gang i en større makeover, der skal vise, at det græske øhavs festfavorit byder på meget mere end technorytmer og tømmermænd. Explorer satte kursen mod øen nær Tyrkiets vestkyst for at udforske de sider, der hidtil har levet en skyggetilværelse.
På Portugals utæmmede Algarvekyst finder du Pedralva. Byen giver nyt liv til stressede storbymennesker, som vil tage et par skridt tilbage i tiden og slukke mobilen til fordel for et par dage med vandreture langs Portugals klippeklædte vestkyst, cykelture i bakkerne og surf i Atlanterhavets bølger.
Bodrum er en af Det Ægæiske Havs turistmagneter. Her er noget for enhver smag.
Viser 1-10 af 36 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...