Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Charterrejser
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
Grækenland
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (4)
Kultur (10)
Den græske ferieø Kreta har i årtier været blandt danskernes feriefavoritter – og lad det være sagt med det samme: Intet sted på Kreta er uopdaget. Hvor de fleste turister søger mod vestsiden af Kreta, så er der mere stille på øens østlige del. Her kan du gå på opdagelse på de spedalskes ø, de riges ...
Hårnålesving fører på få kilometer vejen 900 meter over vandoverfladen til den vindblæste top på bjerget Pantokrator på den græske ø Korfu. Fra charterklassikerens højeste punkt har man på klare dage frit udsyn til det græske fastland og Albaniens kyst.
Danskerne vil have mere motion på ferien og har fundet en gammel kending frem som ny charterfavorit. Et nyt år i charterbranchen betyder nye trends og tendenser. Se, hvad du kan vente dig, når ferien står for døren.
Kos har sat gang i en større makeover, der skal vise, at det græske øhavs festfavorit byder på meget mere end technorytmer og tømmermænd. Explorer satte kursen mod øen nær Tyrkiets vestkyst for at udforske de sider, der hidtil har levet en skyggetilværelse.
Selv om man skal kigge langt efter guld i grækernes pengepung, skal man ikke kigge længe efter den græske gæstfrihed, der er lige så tillokkende som altid.
Den græske ø byder på silkeblødt havvand, drikkevand fra hanen og turister i begrænset antal.
Den lille ø ved Rhodos er for dem, der ønsker fred og ro. De fleste bliver kun nogle timer.
Den græske turistø har andre kvaliteter end dem, man finder ved poolen eller på diskoteket.
Familier har en totaloplevelse i vente, hvis de rejser til et af feriepaladserne på Rhodos.
Bilfrie bjerglandsbyer. Kølig hvidvin under platantræet på torvet. Æselkaravaner på blankslidte brosten. Vandrestier over skovklædte bjerge. Velkommen til den græske halvø Pelion - fire timers kørsel fra Athen, hvis man kan finde vej.
Viser 1-10 af 20 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...