Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Charterrejser
Safari (1)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
Badeferie (0)
  Rejsemål
De Kanariske Øer
Egypten (1)
Jordan (1)
Mallorca (1)
Abu Dhabi (0)
Efter den verdensomspændende økonomiske krise har kanarieøen La Palma set sig nødsaget til at forny sig ved at tiltrække turisme. Men samtidig er der et ønske fra de lokale om at holde ved den traditionelle kultur – et ønske, som både en bananplantage, cigarproduktion og et observatorium forsøger at ...
De populære spanske ferieøer Tenerife og Gran Canaria har langt mere at byde på end grisefester og swimmingpools. Jyllands-Posten guider her til fem oplevelser af den mere autentiske slags, der viser andre sider af ferieparadiset.
Danskerne vil have mere motion på ferien og har fundet en gammel kending frem som ny charterfavorit. Et nyt år i charterbranchen betyder nye trends og tendenser. Se, hvad du kan vente dig, når ferien står for døren.
Ferieøen rummer en helt anden side end det sorgløse strandliv. Natur i verdensklasse, som ikke så mange kender til. Gå på opdagelse i de vidt forskellige temaer, som øen byder på.
Ferie i solen sydpå behøver ikke være lig med at flyde ud ved poolen. Sports-, aktivitets- og familieferiestedet Playitas på den kanariske ø Fuerteventura trækker gæster til i rekordtal.
Gran Canaria-Fuerteventura-Lanzarote: På De Kanariske Øer venter eventyret.
Øen er en gold vulkanø, men strandene, hvis sand er blæst dertil, hører til Europas fineste.
Gran Canaria er ældre end solcreme, klorvand og pommes frites. Den spanske ferieø gemmer også seværdige fodaftryk fra øernes originalbefolkning guancherne.
Du må kun have hat, solbriller, sokker og sko på: Tenerife afholder sit første nudistcykelløb.
Jyllands-Posten har testet et luksushotel, hvor der hverken var børn eller bleer.
Viser 1-10 af 19 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...