Find mere om:
Til Dansk Vestindien på 10 timer | rejser.guide.dk

Til Dansk Vestindien på 10 timer

Bravo Tours har fundet nøglen til at lave rejser med direkte fly til Dansk Vestindien.

Før i tiden var rejsen til Dansk Vestindien lang. Mange uger på sejlskibe blev reduceret til et par uger, da dampskibene kom, og St. Thomas blev knudepunkt i Caribien for lastning af kul til videre sejlads, fordi havnen i Charlotte Amalie er en af Caribiens bedste naturlige havne.

Siden kom dieseldrevne skibe, og Charlotte Amalies betydning som bunkerhavn forsvandt. Nu kommer der flere end en håndfuld store krydstogtskibe hver dag - med primært amerikanske turister, der bl.a. nyder godt af den toldfrihed, som var en af de danske betingelser ved salget af øerne i 1917.

Men for turister fra Danmark har rejsen til Dansk Vestindien hidtil været omstændelig.

Arrangører af grupperejser har sendt gæsterne via Madrid og Puerto Rico, via London og Miami eller via New York. Danske rejsearrangører har i årevis forsøgt at lave rejser til Dansk Vestindien med direkte fly til fornuftige priser, uden at det er lykkedes at få det til at hænge sammen.

Konkurrent til Thailand

Men fra den 12. oktober bliver det anderledes. Da begynder Bravo Tours at sende danskere af sted til Vestindien med direkte flyvninger fra København og Billund, med flytider og priser, der kan konkurrere med det største danske feriemål i troperne, Thailand.

Peder Hornshøj, administrerende direktør for Bravo Tours, har skruet projektet sammen, så det både kan blive en forretning for Bravo Tours og en oplevelse for gæsterne.

Han er ikke bange for at fortælle, hvordan han har lavet arrangementet, selv om andre danske bureauer er fulgt efter ham.

»De amerikanske turister kommer om torsdagen og tager hjem igen om søndagen. Og da jeg fortalte hotelejerne, at vi kommer til oktober og tager hjem igen i april - og fylder værelserne hver eneste dag i den periode - kunne jeg få nogle helt andre priser, som også kommer vore gæster til gode,« siger Peder Hornshøj.

Og så var det blot at entrere med et flyselskab, der havde tilstrækkeligt store fly, som kunne klare den godt 10 timer lange flyvetur mellem Danmark og St. Croix.

Hidtil har der været omkring 5.000 danske turister på De Dansk Vestindiske Øer hvert år. Nogle har købt rejser hos danske bureauer, som har lavet færdige programmer - ofte til højere priser end dem, Bravo Tours nu tilbyder.

LÆS OGSÅ: Ingen slanger i paradiset


Nyhed: Skal I også til Mallorca i år?

04-05-2011: Se listen over vores 10 foretrukne mål for sommerferien i år. Læs artikel

Nyhed: Dansk tro på Egypten

08-04-2011: Antallet af rejsende vil gå ned i år, men det retter sig, siger charterselskaberne. Læs artikel

Anmeldelse: Her er det billigst at holde ferie

20-08-2010: På hvilken feriedestination får man den billigste fadøl, og hvor er det billigst at leje en bil? Læs artikel

Nyhed: Topmodeller skal tiltrække turister

06-05-2010: Modellerne fra tv-succesen "America’s Next Topmodel" skal give flere turister til New Zealand. Læs artikel

Nyhed: Her er Europas vilde forårsfester

23-04-2010: De store spring-break-fester er ikke kun forbeholdt amerikanere. Se, hvor i Europa du kan være med. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på rejser.guide.dk
Loading...