Find mere om:
Unge vil have luksusrejser | rejser.guide.dk

Unge vil have luksusrejser

Unge vil have luksus, når de rejser på sommerferie med Ungrejs eller et af de andre ungdomsrejsebureauer.

Otte venner presset sammen i en toværelseslejlighed eller bare et almindeligt uspeciferet et-stjernet hotel.

Den billige måde at holde ferie på vil en ny generation af unge ikke kopiere. Unge vil have luksus, når de rejser på sommerferie med Ungrejs eller et af de andre ungdomsrejsebureauer.

Det skriver metroXpress tirsdag.

Fire-stjernet hoteller

Hos rejsesselskabet Ung­rejs, der er Danmarks største arrangør af ungdomsrejser, er de mest bestilte hoteller med fire stjerner.

»Unge er langt mere luksusdyr end for bare fem og ti år siden. De gider ikke tostjernede eller uspecificerede hoteller. De vil have et navngivent hotel med pool, der ligger et godt sted tæt på både by og strand,« siger bureauchef Henrik Grove Olesen til metroXpress.

Kræver første klasse

Et andet af de store rejsebureauer til unge er Dansk Ungdomsferie. Her oplever man de samme høje krav til hotellerne fra de unge luksusdyr på ferie. For eksempel bliver det firestjernede Diamond-hotel i Bulgarien udsolgt som det første.

»Unge vil bo på første klasse, selv om de skal ned og feste. De firestjernede hoteller svarer i øvrigt til femstjernede andre steder, så flertallet bor faktisk på det bedste af det bedste. Tit bedre end hvis deres forældre tager til Bulgarien,« siger direktøren for Dansk Ungdomsferie, Jesper Schousen, til metroXpress.

Unge vil gerne ligne deres jævnaldrende, som fester i luksuri­øse omgivelser i reality-programmer. Det er forklaringen på, at de går efter firestjernede hoteller, mener samfundsforsker Johannes Andersen fra Aalborg Universitet.

»Nøglen til succes for unge, der dyrker festferier, er, at man kan overføre det, man kender fra medierne. Her er programmet "Paradise Hotel" en vigtig model - det skal ligne det. Når først rammerne er der, så er det rigtig sjovt, uanset om det rent faktisk er sjovt,« siger samfundsforskeren til metroXpress.


Kilde: MetroXpress

Nyhed: På charterferie "med det hele"

12-02-2009: Nye rejsevaner er blomstret op i kølvandet på finanskrisen. Vi vil gerne leve ekstra godt, når de holder sommerferie. Læs artikel

Nyhed: Ferie med 'det hele' hitter

28-10-2009: 'All Inclusive' konceptet, hvor mad og drikkevarer i døgnets 24 timer er inkluderet i feriens pris, er på tre år blevet den helt store trend i charterbranchen. Læs artikel

Nyhed: Drukferier bliver stadig mere populære

15-04-2010: Rejsebureauer melder og stigende interesse blandt unge, der vil ud for at feste. Læs artikel

Nyhed: Vælg grønne feriedage

27-11-2009: Stadigt flere rejseselskaber markedsfører sig med at være CO2-neutrale, klimavenlige og med at tage særligt store hensyn til miljøet. Det gælder bl.a. feriecentret Skallerup Klit og charterselskabet Star Tour. Læs artikel

Nyhed: Sidste tur med kliken

05-09-2009: 11 nyudklækkede studiner. Fem kanoer. Fire telte. Og et improviseret barskab. Det er opskriften på en uforglemmelig oplevelse på og langs Gudenåen. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på rejser.guide.dk
Loading...