Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Cykelferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Hotelferie (0)
  Kroferie (0)
  Krydstogt (0)
  Motorcykelferie (0)
  Rundrejse (0)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vandreferie (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Rejsemål
Canada
USA (15)
Indien (3)
Island (3)
Italien (3)
Japan (3)
Vælg rejsemål
close
Lystfiskeri giver rejsen formål og store naturoplevelser. Se ekspertens tip til syv let tilgængelige steder med pæne chancer for fangst.
Du kan rejse efter de bedste muligheder, men har du tålmodigheden, kan du også vente på, at det sagnomspundne nordlys kommer til Danmark.
Hvert år bliver rejselystne over hele verden inspireret af de nominerede film ved Academy Awards – bedre kendt som Oscar-uddelingen – til at udforske nye destinationer. I år er ingen undtagelse.
Slip for at blive flået af dit mobilselskab, når du brænder gigabytes af på ferien. Læs her, hvordan du forbliver online under fremmede himmelstrøg med smarte apps, billige datakort og fri wifi.
Fra en vindblæst halvø med vilde heste i Canada til barske bjergegne med sneleoparder i Afghanistan. Læs om en række af verdens nyeste nationalparker her.
Den canadiske storby Vancouver har så meget charme, at selv den mest inkarnerede fan af amerikanske metropoler bliver blød i knæene. En smuk kystlinje, grønne åndehuller, strande, markeder, udsøgt mad – og tilmed naturoplevelser på Vancouver Island så store, at det ikke er til at forstå, de findes ...
2015 er et specielt år for en række byer, som derfor er et besøg værd. Lonely Planet har lavet en top ti over steder, du bør besøge.
Når man begiver sig ud i Canadas ødemark, er der med forventningen om at komme tættere på den storslåede natur – og måske endda få et glimt eller to af det vilde dyreliv. Og det fik Explorers udsendte. I højeste grad.
Der findes flere områder i verden, der både kan byde på lækre skipister og varm solferie. Kombinationen gør stederne oplagte, hvis man går med tanken om at købe et sommerhus, men ikke kan bestemme sig for, om man er mest til skiløb eller solferie.
En tur med en svævebane kan både være en smuk og berigende oplevelse. Her er 10 af de mest spektakulære på kloden.
Viser 1-10 af 34 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...