Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Campingferie
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
Badeferie (0)
  Rejsemål
USA
Florida (1)
Abu Dhabi (0)
Afghanistan (0)
Alaska (0)
  Emner
Eventyr (4)
Forlystelser (0)
Historie (0)
Kultur (1)
Den klassiske rundrejse i Californien indbyder til at gøre holdt ved Lake Powell, hvor det amerikanske campingliv nydes døgnet rundt.
Tre måneder i en trang campervan ødelagde familieidyllen. En ny rejseplan blev lagt.
De fleste tager til Florida for at bo på hotel, men der er mange naturoplevelser, hvis man tager på camping.
JP er draget vestpå i motorhome til nogle af USA's fjerneste stater. Westernkulisser, indianerreservater og spøgelsesbyer passerer som perler på en snor, når man ruller rundt i sit eget lille hus på prærien.
Camping er ikke blot en billig ferieform tæt på de store seværdigheder i USA - det er også en nem måde at møde ganske almindelige amerikanere på, fortæller en dansk familie, der nu planlægger en fjerde tur.
Leg mellem redwood-træer, grillede skumfiduser og storslåede udsigter udgjorde ingredienserne i en fem uger lang familierejse i Californien.
Det er nemt at køre i autocamper i USA, og med huset på hjul er friheden maksimal. Selv de ottesporede highways er ikke afskrækkende, for amerikanerne er hensynsfulde bilister.
Et motorhome er ægte amerikansk livsstil og en perfekt ramme om familiens oplevelsesferie. Vi tog på rundfart i Florida.
USA er måske verdens bedste campingland. Ikke alene kan man finde pladser af samme høje standard som herhjemme, man kan også overnatte i nogle af verdens flotteste naturparker.
At tage campingvognen med til USA eller New Zealand er mildest talt besværligt. Derfor er konceptet Fly & Camp blevet mere og mere populært.
Vi anbefaler
Loading...