Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Campingferie
Bilferie (1)
Byferie (1)
Wellness (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Tyskland
Østrig (2)
Italien (1)
Abu Dhabi (0)
Afghanistan (0)
Alaska (0)
Albanien (0)
  Emner
På ferieturene sydpå var det for år tilbage helt naturligt at overnatte i campingvognen på de tyske rastepladser, men i dag er der på mange af strækningerne så stor trængsel, at det i højsæsonen kan være vanskeligt at finde et sted at skrue støttebenene ned. Som alternativ kan man vælge en af de ...
”Ihr königlicher Campingpark” er vist lidt ”lånte fjer” af Campingpark Sanssouci zu Potsdam/Berlin. Men pladsen er dejlig og et godt udgangspunkt for at besøge – ja, netop – adskillige slotte, slotsparker og den natur, hvor stribevis af kronede hoveder og berømte statsmænd har opholdt sig.
Mecklenburg-Vorpommern – de fleste kender navnet på den tyske delstat, men de færreste kan sikkert placere den på Tysklands-kortet. Og det er synd. For den fortjener meget større interesse med – også på grund af de mange tilbud den har til campingfolket. Så overvej Meck-Pomm som feriedestination, ...
Hvad med at bo i en ”oldtimer-campingvogn” inde i en hal, som ligger midt i en af verdens storbyer? Ideen er tosset, men alligevel tillokkende, når man med egne øjne har set Hüttenpalast i Berlinbydelen Neukölln.
Mange drømmer om en stor komfortabel autocamper, men de danske afgifter gør, at det bliver ved drømmene. Leasing kan være en mulighed, men danskerne tøver.
Stadig bedre campingvogne og autocampere udvider sæsonen, så mange i dag benytter deres mobile hjem hele året.
Campingpladsen i Berlin-Mitte er ikke hyggelig, men den opfylder kravene, mange autocampister stiller.
I Tyskland kan man forvandle sin campingvogn til en husbåd og nyde landet fra vandet.
Bad Griesbach Campingplads med golføvebane og massage oser af luksus, store biler og kapital.
Middelalderbyen Rothenburg i Bayern bliver ofte overset af campister - men er et stop værd.
Viser 1-10 af 16 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...