Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Campingferie
Byferie (2)
Bilferie (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Kultur
Eventyr (1)
Forlystelser (0)
Historie (6)
”Ihr königlicher Campingpark” er vist lidt ”lånte fjer” af Campingpark Sanssouci zu Potsdam/Berlin. Men pladsen er dejlig og et godt udgangspunkt for at besøge – ja, netop – adskillige slotte, slotsparker og den natur, hvor stribevis af kronede hoveder og berømte statsmænd har opholdt sig.
Mecklenburg-Vorpommern – de fleste kender navnet på den tyske delstat, men de færreste kan sikkert placere den på Tysklands-kortet. Og det er synd. For den fortjener meget større interesse med – også på grund af de mange tilbud den har til campingfolket. Så overvej Meck-Pomm som feriedestination, ...
Sydtyrol i Italien – lige syd for Brenner – er et sted for livsnydere. Der bugner af vin, skinke og gode oste – et sted med sydlandsk livs- glæde og en herlig, afslappet atmosfære.
Er hverdagen travl, bør fritiden bestå af afslapning og forkælelse. Og har man samtidig en passion for friluftsliv, er Ribehøj Camping i Sydjylland et godt bud. Her er fine pladser til telte og campingvogne, hvis man ikke vælger en hytte med overdådig luksus. Faciliteterne er luksuriøse, og alle er ...
Foldingbro Camping ligger mellem Kolding og Esbjerg kun 80 km nord for grænseovergangen ved Padborg. Den ligger midt i et område med gode muligheder for at kaste snøren i vandet, og pladsen har endda sin egen fiskesø.
Læsø har så meget at byde på af natur, kultur og andre oplevelser, at tusindvis af turister hvert år besøger øen i Kattegat. Derfor har den også flere campingpladser med et bredt udvalg af faciliteter at vælge imellem.
I udkanten af byen ligger en campingplads med fokus på hygge og afslappet stemning.
Dancamps har valgt at give sine campingpladser hver sit tema, udstyr og faciliteter.
Portugal er overset af danske campister. Men nord for Lissabon lokker Guincho stranden.
Der er over 1.500 km til Porto Garibaldi, og de fleste stopper ved Lidoen eller Gardasøen. Har man lyst til noget nyt, uden at det går ud over solbadning, strandliv og italiensk kultur, så fortsæt et par timer længere sydpå.
Viser 1-10 af 27 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...