Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Campingferie
Byferie (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
  Emner
Historie
Ribe Camping er et godt udgangspunkt, hvis man vil vandre rundt i den smukke middelalderby, og campingpladsen har endda bygninger, der minder om de historiske af slagsen inde i Ribe. Men Ribe er også et godt udgangspunkt for at opleve Vadehavet, grænseregionen og Esbjerg.
Som nabo til Limfjorden og ikke langt fra middelalderborgen Spøttrup ligger Limfjords Camping & Vandland, der benytter sin placering til masser af aktivitetstilbud til specielt de unge campister. Og skulle vejret blive trist, kan man jo altid hoppe en tur i pladsens eget vandland med en 37 m lang ...
Foldingbro Camping ligger mellem Kolding og Esbjerg kun 80 km nord for grænseovergangen ved Padborg. Den ligger midt i et område med gode muligheder for at kaste snøren i vandet, og pladsen har endda sin egen fiskesø.
Vesterlyng Camping kommer man ikke tilfældigt forbi, men den ligger smukt, omgivet af masser af natur og oplevelser. Og der er alligevel ikke langt til flere af de sjællandske byer.
Lærkelunden Camping i Rinkenæs er et godt udgangspunkt i en landsdel, der emmer af historie.
Middelalderbyen Rothenburg i Bayern bliver ofte overset af campister - men er et stop værd.
Tilbring en dag på Il Poggetto. Du når måske aldrig videre end til den smukke campingplads.
Når man kører gennem byporten til Freistadt i Østrig, kører man ind til romantisk yndighed.
Newlands Holiday Park er en femstjernet plads på Englands sydkyst. Men trods de generelt fine faciliteter på campingpladsen var det områdets natur, der gjorde besøget til en ekstraordinær oplevelse.
Området omkring Maribo på Lolland har overraskende mange oplevelser at byde på - både naturlige, historiske og kulturelle, og slår man sig ned på Maribo Sø Camping, er man tæt på dem alle, især de naturlige.
Viser 1-10 af 15 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...