Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Campingferie
Wellness (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Danmark (3)
Italien (2)
Holland (1)
Mallorca (1)
Spanien (1)
Tyskland (1)
Abu Dhabi (0)
  Emner
Forlystelser
Eventyr (0)
Historie (1)
Kultur (0)
Som nabo til Limfjorden og ikke langt fra middelalderborgen Spøttrup ligger Limfjords Camping & Vandland, der benytter sin placering til masser af aktivitetstilbud til specielt de unge campister. Og skulle vejret blive trist, kan man jo altid hoppe en tur i pladsens eget vandland med en 37 m lang ...
Har campingpladsen, som vi kender den i dag, en fremtid? Eller rettere, hvordan kommer en ny campingplads til at se ud om fem år, og hvilke tilbud vil den kunne give sine gæster? Det er i øjeblikket ved at blive undersøgt. Et af resultaterne vil antageligt blive, at branchen skal differentiere deres ...
Et nyt koncept kombinerer campingferie med en uges ophold om bord på et krydstogtsskib.
Kurbadet Therme Obernsees i Mistelgau er blot et af mange termiske bade i Bayern. Ved de fleste af stederne er der mulighed for at parkere autocamperen, få fyldt vand på og lade strømmen op ved såkaldte stellplätze, mens du nyder herlighederne ved det naturligt varme vand.
Hollandske Camping de Nollen fejrer i år 60-års-fødselsdag ved at sætte gang i en stribe nybyggerier. Og når de står klar om et par år, fuldender pladsen sin transformation fra venstreorienteret teltlejr til en moderne plads.
Efterårsferien nærmer sig, og traditionelt er det en uge, hvor mor og far skal finde på spændende aktiviteter til børnene. En del af de danske campingpladser har gjort forarbejdet.
På Camping Village San Francesco behøver hverken mor, far eller børn løfte en finger.
Hajer er imponerende, og sæler er søde. Men at røre fiskene fik drengene til at sprudle.
Vi anbefaler
Loading...